Yhteisökahvila OmaNaapuri

HUOM!

Kahvila on avoinna:
 

ma-to 8-17

pe   8-15

la 10-15


Tervetuloa!

Tesoman uuden hyvinvointikeskuksen ytimenä toimii ns. Palvelusydän, joka sijaitsee hyvinvointikeskuksen alakerrassa infopisteen ja kirjaston lehtilukusalin yhteydessä. Tärkeä osa Palvelusydäntä on Setlementti Tampere ry:n ylläpitämä yhteisökahvila.

Kahvila toimii alueella uudenlaisena, monipuolisena keitaana ja yhteisöä kokoavana toimijana. Kahvilan monimuotoinen, toimiva ja tunnelmallinen ympäristö luo viihtyisät puitteet pienelle kahvi- tai lounashetkelle ihan Tesoman sydämessä.

 

OmaNaapuri ei ole vain hyvä ja viihtyisä kahvila. Se on lisäksi Tesoman alueen yhteinen olohuone ja monenlaisten tapahtumien keskipiste. Se tarjoaa paitsi rennon paikan oleilla ja tavata tuttuja, myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin järjestettyihin harrastus ja ryhmätoimintoihin. Lisäksi kahvilassa voi saada tietoa ja vertaistukea samassa elämäntilanteessa oleville tai samoista asioista kiinnostuneille ihmisille. Tapahtumia kahvilaan tuovat yhdistykset ja ihmiset Tesomalta ja muualta Tampereen alueelta.

Voit tuoda kahvilaan harrastus tai muuta toimintaa ja toimia myös vapaaehtoisena erilaisten toimintojen ohjaajana.

 

Ota rohkeasti yhteyttä kahvilan emäntään ja yhteisökoordinaattoriin Raijaan. Järjestetään yhteisökahvilaan yhdessä monipuolista ja kivaa toimintaa.

raija.kotilainen@setlementtitampere.fi

+358 50 4699783

 

Kahvilan palvelut:

  • Kahvilatuotteet

  • Keitto-ja salaattilounaat

  • tarjoilut kokoustiloihin ja monitoimitilaan

  • tapahtumien koordinointi

  • omatesoma.net-sivuston ylläpito

Oiva-logo

Yhteystiedot:

YHTEISÖKAHVILA
OMANAAPURI

Tesomankatu 4 (1.krs)

yhteisokahvila@
setlementtitampere.fi

+358 50 5170185

Vastaava työntekijä
Raija Kotilainen
Puh. 0504699783

raija.kotilainen@
setlementtitampere.fi