Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen.

 

Setlementti Tampere ry syntyi 1.8.2016, kun Setlementtiyhdistys Naapuri ry (perustettu 1994) ja OmaPolku ry yhdistyivät.

 

Kohtaamme ihmiset kunnioittavasti uskoen heidän omiin voimavaroihinsa. Toimimme paikallisesti ja yhteisöllisesti vahvistaen ihmisten osallisuutta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä. Edistämme oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

 

Työyhteisöömme kuuluu noin 75 osa- tai kokoaikaista työntekijää. Toiminnan mahdollistavat 200 vapaaehtoista, useat tuntityöntekijät, harjoittelijat, opiskelijat jne. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy:n arvopohja on sama kuin omistajaorganisaation Setlementti Tampere ry:n. Yhtiöllä on toistaiseksi kaksi liiketoiminta-aluetta: Lindforsinkadun asumisyhteistö ja Kandela, terapia- ja työyhteistöpalvelut. Yhtiön voitto käytetään yhdistyksen työhön.

tampere-tunnus-ov_pieni-rgb.png
Setre_Palvelut_Oy_logo_pienempifontto_OV