Mielekästä tekemistä

Mattila logo

Mattila on kaikille miehille avoin kansalaistalo, jossa vallitsee rento meininki. Pöytä on katettu monipuolisesti ja Mattilan porukka on kirjava. Tutustut uusiin kulttuureihin ja elämäntarinoihin, opit uusia asioita ja voit jakaa omia kiinnostuksen kohteitasi. Toimintaa ideoidaan ja luodaan yhdessä. Osallistua voit omalla tavallasi ja aikataulullasi: kerran elämässä, päivittäin tai jotain siltä väliltä. Kaikki toiminta on lähtökohtaisesti maksutonta.

Tampereen Tyttöjen Talo logo

Tampereen Tyttöjen Talon® toiminta on suunnattu 12-28-vuotiaille pirkanmaalaisille tytöille ja nuorille naisille. Toiminta on maksutonta ja tapahtuu pääsääntöisesti iltapäivisin ja iltasin. Voit tulla talolle viettämään aikaasi, harrastamaan, tapaamaan uusia ystäviä, osallistumaan ryhmiin tai saamaan keskusteluapua.

Naistari logo

Naistarissa naiset voivat opiskella suomea, jakaa kokemuksiaan Suo-

messa elämisestä ja oppia suomalaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Autamme sosiaali- ja terveydenhoitopalve-
luja koskevissa kysymyksissä. Erityisesti venäjää ja viroa puhuvia ikääntyviä maahanmuuttajia ohjaa päivittäisissä asioissa sekä palve-luissa maahan-muuttaja-avustaja.

DIDAR logo

DIDAR tekee ennaltaehkäisevää työtä Suomessa asuvien maahanmuuttajayhteisöjen parissa järjestämällä erilaisia keskusteluryhmiä, toiminnallisia ryhmiä, dialogityöpajoja, kulttuurivalmennuksia, leirejä ja tapahtumia.

Wihreä Puu logo
Voimavirta logo

Wihreä Puu on Tesoman alueen kohtaamispaikka kaikenikäisille. Toimintamme on maksutonta, avointa sekä kynnyksetöntä yhteisöllistä toimintaa. Kodikkaissa tiloissamme vaihdetaan kuulumisia kahvikupin ääressä, vietetään aikaa yhdessä ja innostutaan sekä innostetaan toinen toisiamme arjessa.

Voimavirran tarkoituksena on mahdollistaa erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille nuorille innostavaa, osallistavaa tekemistä vapaa-ajalle. Nuoren vanhemmille tarjotaan tukea vertaisryhmätoiminnan kautta. Sosiokulttuurinen innostaminen sekä nuorisotyön näkökulma ohjaavat toimintaa.