Yhteisöohjaajan paikka avoinna

Haemme omatoimista ja ammattitaitoista yhteisöohjaajaa Lindforsinkadun yhteisöön, joka on tuetun asumisen yksikkö. Asiakkaat ovat tamperelaisia 18-29-vuotiaita nuoria, jotka asuvat omilla vuokrasopimuksillaan Setlementtiasuntojen vuokra-asunnoissa Lindforsinkadulla ja saavat tukea arjen asioiden hoitamiseen ja psykososiaalista tukea yhteisöohjaajilta. Asiakaspaikkoja on yhteensä 15 ja tiimissä työskentelee kaksi yhteisöohjaajaa ja vastaava ohjaaja. Työ sisältää asiakastyötä henkilökohtaisin kontaktein toimistossa ja kotikäynneillä, verkostopalavereja ja yhteistä toimintaa. Yksikössä ei toteuteta lääkehoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti ja työparin kanssa. Ma-pe työvuorossa on kaksi työntekijää, lauantaisin työskennellään yksin.

Edellytämme sosiaali- ja terveydenhuoltoalan vähintään toisen asteen koulutusta, työkokemusta, sitoutumista setlementtiarvoihin ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme mielenterveys- ja päihdetyön osaamista ja nepsy-osaamista. Ajokortti ei ole välttämätön, mutta on hyödyksi.

Lähetä hakemus ja CV hakemukset@setlementtitampere.fi 1.8. mennessä.

Lisätietoja saat palvelupäällikkö Jutta Väänäseltä 13.7. klo 9-11 ja 20.7. klo 13-15, puh. 050 4726336. Haastattelut 5.8. Kutsumme haastatteluihin viimeistään 3.8.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto