Voimavirta etsii ohjaajaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille

Haluatko työn, jolla on merkitystä sekä osaavan ja motivoituneen työyhteisön tueksesi?


Voimavirta on osa Setlementti Tampere ry:n tekemää kansalaistoiminta- ja vertaistukityötä. Voimavirta tarjoaa tekemistä nuorille ja vertaistukea vanhemmille. Toiminta on suunnattu kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille sekä heidän läheisilleen. Toiminnassa on mukana myös runsaasti vapaaehtoisia omakavereita.


Toimitilat sijaitsevat Tampereen Pienteollisuustalossa, Yliopistonkatu 58 B, 3 krs.

Toiminta on avustusrahoitteista (STEA, Veikkauksen voittovaroista ja Tampereen kaupunki).

Voimavirran toimintamuodot:

- Nuorten kohtaamispaikka Olkkari

- Loma-ajan toiminta

- Vertaistukiryhmät

- Nuorisodiscot

- Omakaveritoiminta ja vapaaehtoistyö

Työtehtäviisi kuuluu nuorten ohjaaminen Voimavirran eri toimintamuodoissa sekä vanhempien vertaistukiryhmien toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä työparin kanssa.

Työaika on 80% ja työ sisältää iltatyötä ja myös ajoittain viikonlopputyötä.


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta erityisryhmien ohjaamisesta. Edellytämme myös hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sitoutumista setlementtiarvoihin.


Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitä, että olet työssäsi aktiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Kommunikoit avoimesti ja hyvän ilmapiirin luominen ja ylläpitäminen työyhteisössä on sinulle tärkeää.


Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon sosiaalialan järjestö. Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Työyhteisöömme kuuluu noin 80 osa- tai kokoaikaista työntekijää. Toiminnan mahdollistavat 200 vapaaehtoista, lukuisat tuntityöntekijät, harjoittelijat ja opiskelijat. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain. Lue lisää: www.setlementtitampere.fi.


Kiinnostuitko ja heräsikö kysymyksiä?


Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: tyopaikka@setlementtitampere.fi.


Hakuaika päättyy 19.9.2021.

Lisätiedot puhelimitse NEO-OmaPolun yksikönjohtaja Valtteri Rantanen p. 0400-510 147 to 9.9. klo 9-11. ja 10.9. klo 13-15.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto