Vapaaehtoiseksi Tampereen Tyttöjen Talolle?

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta tyttöjen ja nuorten naisten parissa? Tampereen Tyttöjen Talo järjestää syksyllä 2021 uusille vapaaehtoisille peruskoulutuksen!

Tyttöjen Talon vapaaehtoiset ovat aikuisia naisia, joita yhdistää kiinnostus tukea eri-ikäisiä tyttöjä erilaisissa elämäntilanteissa. Tyttöjen Talon vapaaehtoisen tärkein tehtävä on olla läsnä ja kuunnella, sekä toimia aikuisena roolimallina nuorille. Tyttöjen Talon työntekijät ohjaavat ja tukevat vapaaehtoisten toimintaa.

Vapaaehtoiset osallistuvat omaan arkeen sopivalla tavalla avoimeen toimintaan ja ovat läsnä Talon arjessa kuunnellen ja keskustellen nuorten kanssa. He voivat myös esimerkiksi osallistua tyttöjen kanssa ruuanlaittoon, askarteluun, pelien pelailuun sekä auttavat tarvittaessa läksyjen teossa. Vapaaehtoiset voivat ohjata myös erilaisia harrastuksellisia tyttöryhmiä ohjaajaparin kanssa.

Edellytyksenä vapaaehtoisena toimimiselle on vähintään 21 vuoden ikä sekä osallistuminen Tyttöjen Talon vapaaehtoiskoulutukseen. Vapaaehtoiset valitaan haastattelujen perusteella. Koulutus kestää yhteensä 12 tuntia. Syksyn 2021 peruskoulutuksen päivät ovat:

· perjantai 3.9. klo 17–20

· lauantai 4.9. klo 10–16

· keskiviikko 8.9. klo 17–20

Peruskoulutuksen jälkeen järjestämme vapaaehtoisille työnohjauksellisia tapaamisia, täydennyskoulutusta sekä yhteisiä virkistysiltoja.

Jos kiinnostuit Tyttöjen Talon vapaaehtoistoiminnasta, otathan yhteyttä Tyttöjen Talon yksikönjohtaja Annukka Tuovilaan, annukka.tuovila@setlementtitampere.fi tai 050 465 0882.

Ps. Annukka ottaa yhteyttä kaikkiin kesän aikana tulleisiin yhteydenottopyyntöihin vk 32 kesäloman jälkeen.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto