Tampereen Teatteri yhteistyöhön Teatteri Neon kanssa

Tampereen Teatteri aloittaa yhteistyön Setlementti Tampereen yksikön NEO – OmaPolun toteuttaman Teatteri NEO -hankkeen kanssa, jonka kohderyhmänä ovat kehitysvammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat nuoret sekä heidän läheisensä. Tampereen Teatterin tavoitteena on kehittää toimintaansa lähivuosina yhdenvertaiseksi ja saavutettavaksi. Tavoitteena on parantaa tukea osallistumiseensa tarvitsevien mahdollisuuksia kokea laadukasta teatteria ja kehittää yhdessä uusia teatterin tekemisen tapoja. Yhteistyön myötä Tampereen Teatterin näyttelijät toteuttavat Teatteri NEOn kanssa yhteisiä työpajoja, taiteilijatapaamisia ja teatteri tarjoaa myös tilojaan kumppanin käyttöön.


Lue uutinen kokonaisuudessaan Tampereen Teatterin tiedotteesta 10.11.2020

Tiedotteessa Teatterinjohtaja Mikko Kanninen, hankkeen taiteellisen työn suunnittelija Riikka Papunen ja NEO – OmaPolun yksikönjohtaja Valtteri Rantanen kertovat mielenkiintoisesta yhteistyöstä lisää.Teatterinjohtaja Mikko Kanninen, Teatteri NEOn jäsen Ville Mäntynen ja teattereiden välisen yhteistyön taiteellisen työn suunnittelija Riikka Papunen (kuva Tampereen Teatterin tiedotteesta).
Teatterinjohtaja Mikko Kanninen, Teatteri NEOn jäsen Ville Mäntynen ja teattereiden välisen yhteistyön taiteellisen työn suunnittelija Riikka Papunen (kuva Tampereen Teatterin tiedotteesta).

Lisää NEO – Omapolusta voit lukea www.omapolku.fi/

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto