Töitä tarjolla parille yksilöpsykoterapeutille!


Haemme kahta yksilöpsykoterapeuttia Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Tampereelle. Tarjoamme palkkatyösuhdetta osa- tai kokoaikaisille psykoterapeuteillle. Työaika on neuvoteltavissa. Palkkaus joko kuukausipalkalla tai asiakastyön tuottoon suhteutettuna.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Setlementti Tampere, Vuolle Setlementti (Oulu) ja Loisto setlementti (Helsinki). Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä.

Tampereella Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Setlementti Tampereen omistama yhtiö PIrkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Kandela käynnistyi Tampereella loppuvuodesta 2020. Yhtiön tuotto käytetään setlementtityöhön. Arvojemme mukaisesti 1. kohtaamme ihmiset kunnioittavasti uskoen heidän omiin voimavaroihinsa, 2. toimimme paikallisesti ja yhteisöllisesti vahvistaen ihmisten osallisuutta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä ja 3. edistämme oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn ammatillisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pidämme työntekijöistä huolta: työnohjaus, koulutus, työterveyshuolto ja työyhteisötoiminta kuuluvat kaikille. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä ja kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

-psykoterapeutin tutkintoa ja laillistusta

-sitoutumista setlementtiarvoihin

-halua olla rakentamassa uutta työyhteisöä

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Tehtävää koskevat tiedustelut:

kesä- ja elokuussa: Mervi Janhunen-Ruusuvuori, toimitusjohtaja, 050 4390535

heinäkuussa: Jutta Väänänen, palvelupäällikkö, 050 4726336

Lähetä hakemus ja cv sähköpostitse hakemus.kandela@setlementtitampere.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto