Sam Laurilan maalauksia Setlementtitalolla

Ateljee-taiteilija Sam Laurilan maalauksia on esillä Nalkalan Setlementtitalolla. Sam Laurila on lahjakas piirtäjä ja kuvittaja, ja on työskentelyssään viime vuosina keskittynyt myös akryylimaalaukseen. Setlementtitalolla esillä olevat maalaukset ovat tarinallista fiktiota ja Samin työskentelyssä usein esiintyvää historiallista kerrontaa.

Laurila itse kertoo taiteen tekemisestä näin: ”Taiteessa voit tehdä sellaista mitä et voi tehdä tosielämässä ja se kiinnostaa minua tosi paljon. Kun osaa käyttää mielikuvitusta ja olla luova, niin enpä usko, että olet mitenkään hukassa, näin minä uskon tässä asiassa”.

Voit tutustua Sam Laurilaan taiteilijana sekä hänen teoksiinsa Kettukin taitelijamatrikkelissa: https://kettukintaiteilijamatrikkeli.fi/taiteilijat/samuli-laurila

Hän on tehnyt myös sarjakuvapäivityksiä NEO - OmaPolun sivuille, voit käydä katsomassa niitä Facebookista: www.facebook.com/NEO-OmaPolku-160024644054655

Maalaukset ovat myynnissä ja ostetun työn saa heti mukaansa (maksut vain pankkikortilla). Osoite: Setlementtitalo, Nalkalankatu 12 G, Tampere.

Avoinna: mato klo 915


Omillaan Osuuskunnan verkkokaupasta löytyy myös muiden NEO - OmaPolun taiteilijoiden töitä www.omillaanshop.fi

Lisätietoa NEO - OmaPolusta löydät NEO - OmaPolun Facebookista ja Instagramista sekä osoitteessa www.omapolku.fi

Kuvassa Sam Laurila ja näyttelyssä olevat teokset
Kuvassa Sam Laurila ja näyttelyssä esillä olevat maalaukset.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto