Rikosuhripäivystys hakee aluejohtajaa Sisä-Suomen alueelle

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön ja poikkihallinnolliseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. RIKUn tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. RIKUssa työskentelee valtakunnallisesti noin 70 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista.


RIKUn Sisä-Suomen aluetta koordinoi Setlementti Tampere ry. Aluetoimisto sijaitsee Tampereella, Nalkalan setlementtitalossa. RIKUn Sisä-Suomen alueella työskentelee kahdeksan työntekijää ja yli 80 vapaaehtoista. Toimintaa toteutetaan neljässä palvelupisteessä. Nykyisen aluejohtajan jäädessä eläkkeelle, haemme hänelle seuraajaa.


Aluejohtajan tehtävänä on alueellisen toiminnan johtaminen, vaikuttaminen ja verkostoituminen, asiakaspalvelun kehittäminen ja laadun varmistaminen, alueellinen viestintä ja tiedottaminen, alueellisten hankkeiden suunnittelu ja johtaminen sekä asiantuntijatehtävät ja kouluttaminen. Aluejohtaja vastaa työn tavoitteiden toteutumisesta sekä oman alueensa toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta. Tehtävä edellyttää matkustamista ja ajoittain myös ilta- sekä viikonlopputyötä.


Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

  • esimies- ja johtamiskokemusta

  • rikos-, sosiaali- tai muun soveltuvan alan osaamista

  • suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja

  • vuorovaikutus- ja verkostotyön osaamista

  • organisointikykyä ja aloitteellisuutta sekä innostavaa ja tuloshakuista työotetta

  • kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi)

Arvostamme kokemusta järjestö- ja vapaaehtoistyöstä sekä kouluttamisesta.


Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täytetään 1.3.2021 alkaen. Palkkauksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 6.12.2020 mennessä sähköisesti osoitteeseen hakemukset@setlementtitampere.fi. Haastattelemme osan hakijoista mahdollisuuksien mukaan viikoilla 50, 51 ja 53.


Tiedustelut:

RIKU: toiminnanjohtaja Leena-Kaisa Åberg puh. 050 337 8703, leena-kaisa.aberg@riku.fi

Setlementti Tampere: toimialajohtaja Jutta Väänänen puh. 050 472 6336, jutta.vaananen@setlementtitampere.fi


www.riku.fi

www.setlementtitampere.fi


RIKUn logokuva

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto