Kuka on maskin takana? – uusi ryhmä alkamassa

Joudutko helposti riitatilanteisiin? Kasvaako tunne liian isoksi? Jätätkö asioita tekemättä tai sanomatta liian vahvan tunteen vuoksi?


Kuka on maskin takana? -ryhmässä harjoitellaan haastavien tunteiden ilmaisemista ja säätelyä sekä itsehillintää ja sosiaalisia kykyjä. Ryhmä on 18–30-vuotiaille nuorille naisille, jotka haluaisivat oppia toimimaan vuorovaikutustilanteissa paremmin ja harjoitella vuorovaikutus- ja tunnesäätelytaitoja ryhmässä.


Ryhmä on vahvasti toiminnallinen ja vuorovaikutustaitoja mallinnetaan ja harjoitellaan jokaisessa tapaamisessa. Ryhmää ohjaa kaksi koulutettua ohjaajaa. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ja siinä on tilaa kahdeksalle nuorelle. Ryhmä on maksuton.


Ryhmä kokoontuu maanantaisin 8.3.–17.5.2021 kello 17.00–18.30 Omavoiman tiloissa, Nalkalan setlementtitalolla 1 krs, Nalkalankatu 12 G.


Täytä hakemus 21.2. mennessä: www.omavoima.info/ryhm-valmennus

Ennen ryhmän alkua sovitaan ryhmän ohjaajien kanssa kahdenkeskinen keskustelu.

Lisätietoja: Heidi Multanen p. 040 558 7598


Kuka on maskin takana? -ryhmä perustuu AART-sosiaalisen kyvykkyyden harjoitusmenetelmään. Ryhmän toteuttaa yhteistyössä Setlementti Tampereen Omavoima, Kiusatut ja Tampereen Tyttöjen Talo.


Alta ladattavissa ryhmän esite pdf-muodossa:

Kuka on maskin takana
.pdf
Download PDF • 1.42MB
Kuvituskuva kuka on maskin takana?

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto