Kriisityöntekijä saa paikan

Setlementti Tampere ry hakee kriisityöntekijää Väkivalta- ja kriisityön yksikön kunniaväkivaltatyöhön 80%:n työajalla toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.


Väkivalta- ja kriisityön yksikkö tarjoaa kriisiapua ja tukiryhmiä perheväkivallan, seksuaalisen väkivallan sekä kunniaan liittyvän väkivallan kokijoille, tekijöille ja heidän läheisilleen. Työtä tehdään puhelimessa, kasvokkain ja netissä. Lisäksi yksikkö konsultoi ja kouluttaa ammattilaisia ja tekee väkivaltaan liittyvää verkosto- ja vaikuttamistyötä. Yksikön Didar -kunniaväkivaltatyön työryhmä keskittyy kunniaan liittyvän väkivallan ehkäisytyöhön ja tarjoaa kohderyhmälleen kriisiapua sekä ryhmätoimintaa. www.didar.fi

Väkivalta- ja kriisityön yksikössä työskentelee tällä hetkellä yksikönjohtaja, 7 kriisityöntekijää ja yksi toiminnanohjaaja sekä lisäksi erillisissä kehittämishankkeissa 4 hanketyöntekijää.


Työ on mahdollista aloittaa 1.12.2021 ja viimeistään 3.1.2022. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävissä on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).


Haettavana oleva työpaikka:


Kriisityöntekijä


Tehtävät:

· asiakastyö kunniaväkivallan kokijoiden, tekijöiden ja läheisten kanssa

· ryhmien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä toiminnanohjaajan kanssa

· omakielisten ryhmänohjaajien tuesta vastaaminen

· ammattilaisten kouluttaminen

· verkostotyö ammattilaisverkostoissa


Kriisityöntekijä työskentelee työparina Didarin toiminnanohjaajan kanssa. Kaikki yksikön työntekijät vastaavat osaltaan myös viestinnästä sekä tilaisuuksien järjestämisestä ja osallistuvat yksikön kehittämistyöhön sekä seurantaan ja arviointiin.


Edellytämme

- sosiaali- tai terveysalan vähintään AMK-tason tai vastaavaa koulutusta

- trauma- ja kriisityön koulutusta ja osaamista

- työkokemusta monikulttuurisesta ja maahanmuuttajatyöstä

- työkokemusta väkivallan eri osapuolten kohtaamisesta

- palvelujärjestelmän tuntemusta

- esiintymis- ja/tai kouluttamiskokemusta

- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

- ryhmänohjaustaitoja

- sitoutumista setlementtityön arvoihinArvostamme kunniaväkivaltatyön tuntemusta, kielitaitoa (erityisesti ei-eurooppalaiset kielet), väkivaltatyön menetelmäosaamista, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä.

Tarjoamme monipuoliset tehtävät asiantuntevien ammattilaisten työyhteisössä sekä työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Hakemus ja ansioluettelo viimeistään 14.11.2021 sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi.


Haastattelemme osan hakijoista 22.-23.11.2021.

Lisätiedot: yksikönjohtaja Satu Hintikka p. 050 523 7313 soittoaikoina ma 1.11.2021 ja ke 10.11.2021 klo 12-13.
Uusimmat uutiset
Uutisarkisto