Haetaan projektikoordinaattoria ja projektityöntekijää Väkivalta- ja kriisityön yksikköön

Setlementti Tampere ry hakee kahta kokoaikaista projektityöntekijää Väkivalta- ja kriisityön yksikköön määräaikaiseen Kunniaksi-kehittämishankkeeseen (Oikeusministeriön hankerahoitus) ajalle 1.3.2021 – 31.12.2022.


Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 70 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.


Väkivalta- ja kriisityön yksikkö tarjoaa kriisiapua ja tukiryhmiä perheväkivallan, seksuaalisen väkivallan sekä kunniaan liittyvän väkivallan kokijoille, tekijöille ja heidän läheisilleen. Työtä tehdään puhelimessa, kasvokkain ja netissä. Lisäksi yksikkö konsultoi ja kouluttaa ammattilaisia ja tekee väkivaltaan liittyvää verkosto- ja vaikuttamistyötä. Yksikön Didar -kunniaväkivaltatyön työryhmä keskittyy kunniaan liittyvän väkivallan ehkäisytyöhön ja tarjoaa kohderyhmälleen kriisiapua sekä ryhmätoimintaa. www.didar.fi

Väkivalta- ja kriisityön yksikössä työskentelee tällä hetkellä yksikönjohtaja, 8 kriisityöntekijää, 1 toiminnanohjaaja ja 2 hanketyöntekijää. Nyt alkava hanke ja sen työntekijät sijoittuvat Didarin työryhmään ja hanketta johtaa väkivalta- ja kriisityön yksikönjohtaja.


Työt alkavat aikaisintaan 1.3.2021. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävissä on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).


Haettavana olevat työpaikat:


1. Projektikoordinaattori


Tehtävät:

· hankkeen toteuttaminen ja raportointi

· asiakastyö kunniaväkivallan tekijöiden kanssa

· työmenetelmien kehittäminen ja mallintaminen

· kouluttaminen

· verkostotyö ammattilaisverkostoissa


Kaikki yksikön työntekijät vastaavat osaltaan myös viestinnästä sekä tilaisuuksien järjestämisestä ja osallistuvat yksikön kehittämistyöhön sekä seurantaan ja arviointiin.


Edellytämme

- sosiaali- tai terveysalan vähintään amk-tason tai vastaavaa koulutusta

- trauma- ja kriisityön koulutusta ja osaamista

- työkokemusta maahanmuuttajien ja/tai romanien kanssa työskentelystä

- työkokemusta väkivaltatyöstä, erityisesti tekijöiden kanssa

- palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kykyä verkostoitua

- kokemusta hanke- ja/tai kehittämistyöstä ja mallintamisesta

- sujuvaa kirjallista ilmaisua ja kykyä laatia raportteja ja oppaita (suomeksi)

- setlementtiarvoihin sitoutumista


Arvostamme kielitaitoa (englanti ja ei-eurooppalaiset kielet), väkivaltatyön menetelmäosaamista, joustavuutta, hyviä tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä. Myös tutkimustyön tuntemus ja esim. ylempi AMK- tai yliopistotasoinen tutkinto katsotaan eduksi.


2. projektityöntekijä


Tehtävät:

· asiakastyö kunniaväkivallan tekijöiden kanssa

· ryhmien ohjaaminen

· työmenetelmien kehittäminen

· kouluttaminen

· verkostotyö ammattilaisverkostoissa


Kaikki työntekijät vastaavat osaltaan myös viestinnästä sekä tilaisuuksien järjestämisestä ja osallistuvat yksikön kehittämistyöhön sekä seurantaan ja arviointiin.


Edellytämme

- sosiaali- tai terveysalan vähintään amk-tason tai vastaavaa koulutusta

- trauma- ja kriisityön koulutusta ja osaamista

- työkokemusta maahanmuuttajien ja/tai romanien kanssa työskentelystä

- työkokemusta väkivaltatyöstä, erityisesti tekijöiden kanssa

- Pirkanmaan maahanmuuttaja- ja romaniyhteisöjen tuntemusta

- ryhmänohjaajan taitoja

- setlementtiarvoihin sitoutumista


Arvostamme kielitaitoa (suomi, englanti ja muut ei-eurooppalaiset kielet, esim. arabia), väkivaltatyön menetelmäosaamista, joustavuutta, hyviä tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä.


Tarjoamme haastavat tehtävät ammattilaisten työyhteisössä sekä työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Hakemus ja ansioluettelo viimeistään 10.1.2021 sähköpostitse: hakemukset@setlementtitampere.fi. Haastattelemme osan hakijoista 18.-20.1.2020.


Lisätiedot: yksikönjohtaja Satu Hintikka p. 050 523 7313 soittoaikoina to 17.12.2020 klo 14–15 ja pe 8.1.2021 klo 14–15.


Logo
Uusimmat uutiset
Uutisarkisto