35 000 euroa kiusaamisen ennaltaehkäisyyn

Tuki- ja neuvontapiste Kiusatut on saanut työnsä tueksi 35 000 euron lahjoituksen LähiTapiola Pirkanmaalta.

– Lahjoitusvarojen ja yritysyhteistyön merkitys järjestön tarjoamien palvelujen ja toiminnan rahoittamisessa kasvaa vuosi vuodelta, toteaa Setlementti Tampere ry:n toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori.

Lahjoituksen avulla laajennetaan kiusaamista ennaltaehkäisevää työtä. Tavoitteena on lisätä oppilaitoksissa tietoutta kiusaamisesta ja sen seurauksista. Lahjoitusvaroilla pystytään myös tuottamaan oppimateriaalia ja koulutusvideoita verkkoon koulujen hyödynnettäväksi.


Nalkalan setlementtitalossa on toiminut jo kolme vuotta maakunnallinen kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontapiste Kiusatut. Toimintaa rahoitetaan osin STEA:n Veikkauksen voittovaroista ja osin lahjoitusvarojen turvin


Nuorten kokemusasiantuntijoiden avulla välitetään tietoa ja kokemuksia juuri nuorille. – Pyrimme lisäämään nuorten ymmärrystä aiheesta ja auttamaan heitä toimimaan vastuullisesti.

Kiusatuista voi kysyä neuvoa ja tukea itse kiusaamista kokeneet aikuiset ja nuoret, heidän läheisensä ja ammattilaiset. Kiusaamista kokeneita tuetaan selviytymään kokemuksistaan yksilöllisten keskustelujen ja ryhmätyöskentelyn avulla. Yhteyttä voi ottaa myös Kiusatut-chatin kautta.

Kiitämme LähiTapiola Pirkanmaata lämpimästi tuesta!


Lisätiedot:


Mervi Janhunen-Ruusuvuori

toiminnanjohtaja

Setlementti Tampere ry

puh. 050 439 0535

mervi.janhunen-ruusuvuosi@setlementtitampere.fi


Pentti Kuusela

toimitusjohtaja

LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö

puh. 044 063 2342

pentti.kuusela@lahitapiola.fi


LähiTapiola Pirkanmaa tuki lahjoituksillaan sekä Setlementti Tampere ry:tä että Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:tä. Kuvassa vasemmalta oikealle: Harri Talonen, LähiTapiola Pirkanmaan hallituksen puheenjohtaja, Mervi Janhunen-Ruusuvuori, Setlementti Tampere ry:n toiminnanjohtaja, Susanna Lohiniemi, Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja, Tiina Linnainmaa, LähiTapiola Pirkanmaan hallintoneuvoston puheenjohtaja ja Pentti Kuusela, LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja.tuki- ja neuvon

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto