Avoin työpaikka: Johtava psykoterapeutti

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset johtamaan, toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen! Haemme johtavaa psykoterapeuttia osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Tampereelle. Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Setlementti Tampere, Vuolle Setlementti (Oulu) ja Loisto setlementti (Helsinki). Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä. Tampereella Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy, joka on Setlementti Tampereen omistama yhtiö, jonka tuotto käytetään setlementtityöhön. Arvojemme mukaisesti 1. kohtaamme ihmiset kunnioittavasti uskoen heidän omiin voimavaroihinsa 2. toimimme paikallisesti ja yhteisöllisesti vahvistaen ihmisten osallisuutta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä ja 3. edistämme oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta. Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn ammatillisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pidämme työntekijöistä huolta: työnohjaus, koulutus, työterveyshuolto ja työyhteisötoiminta kuuluvat kaikille. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä ja kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme: -psykoterapeutin tutkintoa ja laillistusta -vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä -kokemusta esimiestytöstä ja/tai kehittämisestä -sitoutumista setlementtiarvoihin. Kandee tulla töihin Kandelaan! Tehtävää koskevat tiedustelut: Mervi Janhunen-Ruusuvuori, toimitusjohtaja, 050 4390535 Jutta Väänänen, ma. palvelupäällikkö, 050 4726336 Huom. hakuaikaa jatkettu sunnuntaihin 27.9. Lähetä hakemus ja cv sähköpostitse infotampere@kandela.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto