Kansainvälinen kirjeen kirjoittamisen päivä 1.9.

Tänään vietetään kansainvälistä World Letter Writing Day -päivää. Sen juhlistamiseksi julkaisimme @kirjetuntemattomalle Instagramissa ja Facebookissa Kirje tuntemattomalle -haasteen. Kaikkien heidän kesken, jotka 1.9. lähettävät kirjeen tuntemattomalle sähköpostitse, arvomme viisi tuotepalkintoa!

Haasteeseen voit osallistua näin:

  • Kirjoita kirje. Kirjoittamiseen et tarvitse mitään erityistaitoja. Jokainen kirjoittaa omanlaisiaan kirjeitä, mukana saa olla myös runoja, kuvitusta jne. – minkä vain kokee vastaanottajaa ilahduttavan.

  • Laita sähköpostiin mukaan yhteystietosi arvontaa varten. Yhteystiedot ovat vain arvontaa varten ja ne poistetaan kun palkinnot on lähetetty.

  • Lähetä kirje/kirjeet sähköpostilla osoitteeseen kirjetuntemattomalle@setlementtitampere.fi

  • Tuotepakettien voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kirje tuntemattomalle -toiminnassa vapaaehtoiset kirjoittavat ystävällisiä ja rohkaisevia kirjeitä. Kirjeiden tarkoituksena on ilahduttaa yksinäisiä kanssaihmisiä ja rohkaista ihmisiä luottamaan selviytymiseen myös vaikeissa elämäntilanteissa. Setlementti Tampere välittää kirjeet henkilöille, jotka niitä haluavat vastaanottaa. Kirjeisiin ei tule kirjoittajan yhteystietoja.

Tutustu lisää Kirje tuntemattomalle toimintaan: www.setlementtitampere.fi/kirje

Postimuseon kirjepaja

Jatkamme World Letter Writing Day -päivän juhlistamista vielä osallistumalla Postimuseon järjestämään kirjetyöpajaan 5.9. kello 11–15 Vapriikissa. Olemme mukana kirjetyöpajassa esittelemässä Kirje tuntemattomalle toimintaa.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto