FHRA lahjoitti XXL-kalenterin tuoton Tyttöjen talolle!

Tampereen seudun jenkkiautoharrastajat (FHRA Tampereen seutu ry) julkaisivat huhtikuussa hyväntekeväisyyskalenterin ja kohteeksi oli valittu Tampereen Tyttöjen Talo. Heinäkuun lopulla FHRA juhli kesätapahtumaa ja hyväntekeväisyyskalenterin tuoton luovutusta. Vaikka koronavirus tässäkin sekoitti suunnitelmia, niin silti kasaan oli saatu melkoinen summa – 2383 euroa. Setlementti Tampere ry kiittää Tampereen seudun jenkkiautoharrastajat ry:tä lahjoituksesta!

Tampereen Tyttöjen Talon yksikönjohtaja Annukka Tuovila kertoo, että kalenterin tekemisen yhtenä tausta-ajatuksena oli kehopositiivisuus. On erittäin tärkeä asia tuoda näkyväksi sitä, että kaikenlaiset kehot ovat kauniita ja että omaan kehoon pitäisi suhtautua hyväksyvästi.

Saatu lahjoitus tullaan käyttämään asiakastyöhön ja se tuo lisämahdollisuuksia yhdessä tekemiseen.

Tyttöjen Talo kiittää lahjashekistä FHRA Tampereen seutua

Kuva: Annukka, Jenni ja Raija kiittävät Tyttöjen Talon puolesta FHRA Tampereen seutua lahjoituksesta!

Lisää aiheesta:

Aamulehden Moro-liite 20.8.2020 Meirän kekkerit-osio

Moron juttu 8.4.2020 kalenterin tekemisestä ja hyväntekeväisyyskohteen valinnasta

FHRA on lyhenne sanoista Finnish Hot Rod Association.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto