Voimavirran syksyn tarjontaa nuorille

Voimavirta on käynnistänyt syyskauden toimintansa, tarjolla on paljon erilaista ohjelmaa ja ryhmiä, tässä muutamia poimintoja:

Nuorten avoin kohtaamispaikka Olkkari on avautunut jälleen! Olkkari on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14-18. Olkkarissa vietetään aikaa kavereiden kanssa, mukana menossa on myös Voimavirran ohjaaja. Olkkarissa voi jutella, pelailla, piirtää, laulaa, kuunnella musaa tai vaikkapa soittaa kitaraa.

Somebody-ryhmä nuorille naisille

Uusi SomeBody -ryhmä aloittaa 29.9. Ryhmä on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille nuorille naisille (18–30-vuotiaille). Ryhmässä harjoitellaan kehotietoisuus-, tunne- ja sosiaalisia taitoja. Ryhmä parantaa itsetuntemusta sekä vahvistaa ja eheyttää minäkuvaa, itsetuntoa sekä lisää kykyä toimia arjessa. Ryhmässä huomioidaan kehitysvamman tuomia haasteita. Ryhmä on maksuton.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Eveliinalle tai Helville (yhteystiedot alla).

Omakavereita etsitään

Voimavirta etsii ja yhdistää erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille nuorille kaverin vapaa-ajan viettoon. Omakaveri on vapaaehtoinen aikuinen, joka tapaa nuoren noin kerran kuukaudessa. Nuori ja Omakaveri voivat tehdä yhdessä tavallisia arkipäivän asioita kuten ulkoilla, käydä nuoren harrastuksessa, kirjastossa, Monitoimtalo 13:sta, kahvilassa, puistossa, näyttelyissä, konserteissa ym.

Nuori, jos etsit Omakaveria niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen helvi.hellsten@setlementtitampere.fi Kerro hakemuksessa nimesi, ikäsi, mitä haluaisit kaverin kanssa tehdä, mahdolliset sairaudet esim. epilepsia.

Voimavirta-discot Monitoimitalo 13:ssa perjantai-iltaisin 21.8., 28.9., 27.11. ja 18.2. klo 18-21.

Muuta mieleistäsi toimintaa voit löytää vaikkapa biljardiryhmän, kokkiryhmän tai Hip Hop Housen tanssitunnin parista. 18-vuotta täyttäneille on tarjolla Villiklubi, Villiklubiin voit tulla laulamaan karaokea, kuuntelemaan livemusaa ja hengailemaan hyvässä seurassa.

Tervetuloa mukaan toivottavat Voimavirran ohjaajat Eveliina, Helvi ja Jami!

Lisätietoja: www.voimavirta.info/

eveliina.honkamaki@setlementtitampere.fi puh. 040 1245101

helvi.hellsten@setlementtitampere.fi puh. 0400 772044

Voimavirta on Setlementti Tampere ry:n kansalaistoiminta- ja vertaistukityötä. Toiminnan kohderyhmänä ovat erityistä tukea tarvitsevat kehitysvammaiset nuoret (14-30 vuotta) sekä heidän vanhempansa.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto