Omavoima hakee neuropsykiatrista valmentajaa

Setlementti Tampere ry hakee neuropsykiatrista valmentajaa Omavoimaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen syyskuussa 2020.

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalveluiden tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 70 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Lue lisää www.setlementtitampere.fi

Haemme neuropsykiatrista valmentajaa Omavoiman tiimiin. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Omavoima on vuonna 2007 perustettu neuropsykiatrisen työn yksikkö, joka tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa aikuisille, joilla on neuropsykiatrisia piirteitä. Työmuotoja ovat yksilötyö, ryhmävalmennus, avoin toiminta, vertais- ja kokemusosaajatyö sekä konsultointi. Omavoiman tiimissä työskentelee kaksi neuropsykiatrista valmentajaa ja yksikönjohtaja. Toimitilat ovat Nalkalan setlementtitalossa osoitteessa Nalkalankatu 12 G. Lisätietoja: www.omavoima.info

Työtehtävät: Yksilö- ja ryhmämuotoinen asiakastyö sekä ohjaustyö avoimessa toiminnassa. Työ sisältää myös toiminnan kehittämistä, koulutusta ja verkostoyhteistyötä. Työ sisältää ajoittain iltatyötä ja poikkeustapauksissa viikonlopputyötä.

Edellytämme:

  • sosiaali- tai terveysalan vähintään AMK-tasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta

  • neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta tai vastaavaa pätevyyttä

  • kokemusta neurokirjon henkilöiden kanssa työskentelystä

  • asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta

  • sitoutumista setlementtiarvoihin.

Arvostamme kykyä tunnistaa ja tukea asiakkaan voimavaroja ja taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä arvostaen.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hienon kohderyhmän parissa

  • koulutusta, tyky-toimintaa ja kattavan työterveyshuollon

  • mukavan työyhteisön ja hyvät puitteet työn tekemiselle.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: hakemukset@setlementtitampere.fi

Hakuaika päättyy 8.7.2020

Lisätiedot puhelimitse yksikönjohtaja Heidi Multanen 3.7. klo 9-15 puh. 040 5587598

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluajat: 15.7. klo 10-12 ja 16.7. klo 11-14.

OmaVoiman logokuva

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto