Etsimme järjestöavustajaa!

Tule meille töihin hyvään porukkaan! Setlementti Tampere ry etsii järjestöavustajaa 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen STEA:n paikka auki avustusohjelman rahoituksella. Paikka auki avustusohjelma on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, jonka päämääränä on nuorten ja osatyökykyisten työllistäminen. Avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan.

Setlementti Tampere ry on poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton seutukunnallisesti merkittävä hyvinvointipalveluiden toimija, asiantuntija ja vaikuttaja. Tavoitteenamme on edistää ihmisten osallisuutta ja kehittää hyvinvointipalveluja ennakkoluulottomasti.

Järjestöavustajan tukikohtana toimii yhdistyksemme Tesomalla sijaitseva kansalaistoimintayksikkö Wihreä Puu. Wihreä Puu tekee työtä alueen lasten, nuorten ja perheiden kanssa. (www.wihreapuu.fi) Työssä pääsee tutustumaan myös Setlementti Tampere ry:n muihin työmuotoihin. (www.setlementtitampere.fi)

Tarjoamme sinulle kehittyvän ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 100% yleistyöajasta. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Tehtäviin kuuluvat:

  • avustavat tehtävät kansalaistoimintayksikkö Wihreässä Puun avoimessa toiminnassa (lapsiperheet ja kouluikäiset lapset) sekä tapahtuma- ja leiritoiminnassa

  • Wihreän Puun tilan ylläpitoon liittyvät työtehtävät yhdessä tiimin kanssa

  • tiimityöskentely

Saat meiltä:

  • näköalapaikan, jossa pääset tutustumaan järjestötoimintaan työskentelemällä sosiaali- ja terveysalan monialajärjestössä

  • työpaikkamentorin, joka ohjaa ja neuvoo sinua tehtävissäsi

  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja oppia uutta

Olet etsimämme nuori, jos olet 18-29-vuotias ja sinulla ei ole vielä ammatillista koulutusta, et ole päätoiminen opiskelija tai opintosi ovat keskeytyneet. Sinulla voi olla vähän työkokemusta tai ei lainkaan etkä ole tällä hetkellä työssä. Olet kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan järjestössä tehtävistä töistä mutta etsit vielä omaa polkuasi.

Olet kiinnostunut tekemään töitä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa. Innostut asioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuskirje ja CV viimeistään 28.6.2020 osoitteeseen tyopaikka@setlementtitampere.fi Haastattelut pidetään 1.7.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Minna Leponiemi puhelimitse 050 – 384 7013.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto