Anne Sipinen on nimitetty talousjohtajaksi

Anne Sipinen on nimitetty Setlementti Tampere ry:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän on aloittanut työnsä Setlementti Tampere ry:ssä 1. kesäkuuta 2020. Hän siirtyi tehtäviin Econia Oy:n palvelupäällikön tehtävästä. Sipinen on työskennellyt aiemmin myös Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen talousvastaavana ja Tampereen yliopiston tytäryhtiön hallintopäällikkönä.

Anne Sipisen kuva

Annen terveiset:

"Aloitan Setlementti Tampereessa aikana, jolloin yhteiskuntamme on keskellä merkittävää myllerrystä COVID-19-viruksen seurauksena. Aika on tuonut esiin, kuinka pandemiasta ovat kärsineet eniten he, joilla ei ole omaa vahvaa tukiverkostoa, johon nojata. Setlementti tekee merkittävää työtä eriarvoistumiskehityksen pysäyttämiseksi, ja haluan osaltani olla mukana tekemässä tätä arvokasta työtä. Järjestön talouden ja hallinnon on oltava kunnossa, jotta järjestö voi jatkossakin tarjota ihmisten osallisuutta ja hyvinvointia tukevia palveluitaan.”

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto