Haetaan pääkirjanpitäjää - hakuaikaa pidennetty

Uutista päivitetty 15.6.2020: Hakuaikaa on jatkettu 17.6. klo 16:00 saakka

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista talousasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Työmme koostuu yhteisötyöstä ja ihmisten tukemisesta vaikeissa elämäntilanteissa. Tunnuslauseemme on "Rohkeasti ihmisen puolella". Toimimme noin 75 ammattilaisen ja 200 vapaaehtoisen voimin. Lisäksi toiminnassa on mukana suuri määrä tuntityöntekijöitä, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Vuosibudjettimme on noin 4,5 milj. euroa. Rahoituksemme koostuu eri lähteistä ja kustannuspaikkoja on liki 40. Olemme monialajärjestö. Yhdistys on perustanut yhtiön, jonka liiketoimintaa laajennetaan. Yhtiön taloushallinto hoidetaan yhdistyksessä. Työ alkaa mahdollisimman pian. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Palkka on TES:n mukainen. Edellytämme: taloushallinnon opistotason tai AMK-tutkintoa, yli 5 vuoden työkokemusta taloushallinnon alalta, työkokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, tilinpäätös- ja palkanlaskentataitoa, sitoutumista setlementtiarvoihin, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokonaisuuksien hallintaa. Katsomme eduksi järjestötalouden tuntemuksen ja kokemuksen Fivaldin käytöstä. Haemme pätevää pääkirjanpitäjää osaksi talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiä. Tiimissä talousjohtajan alaisuudessa työskentelevät pääkirjanpitäjän lisäksi henkilöstösihteeri ja taloussihteeri. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, mahdollisuuden kehittää merkittävän paikallisen kansalaisjärjestön toimintaa, näköalapaikan sosiaali- ja terveysalaan ja mukavan ja motivoituneen työyhteisön. Työtä voi tehdä osittain etätyönä. Meillä on kattava työterveyshuolto ja monenlaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Hakuaika päättyy 17.6.2020 klo 16:00. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse tyohakemus@setlementtitampere.fi Lisätiedot puhelimitse: talousjohtaja Anne Sipinen 050 464 7608.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto