Keskustorin Nakkifakiirissa uudet tuulet 5.6. klo 16 alkaen

TIEDOTE JULKAISUVAPAA HETI

Keskustorin Nakkifakiiri avaa ovensa perjantaina 5.6. klo 16 ja sulkeutuu myöhemmin illalla, kun nälkäiset on ruokittu. Tervetuloa nauttimaan avajaistunnelmasta!

Keskustorin perinteikästä Nakkifakiirin toimintaa pyörittää nyt Setlementti Tampere ry. Vapuksi suunnitellut avajaiset siirtyivät koronapandemian vuoksi kuukaudella eteenpäin. Myyntitulot käytetään yhdistyksen toimintaan. Setlementti Tampere ry tarjoaa kohtaamispaikkoja ja yhteisöllisyyttä eri puolilla kaupunkia ja maksuttomia, matalan kynnyksen palveluja ihmisille vaikeissa elämäntilanteissa. Myyntitoimintaa hoidetaan palkkatyövoimin, mutta tulemme syksyllä tarjoamaan myös vapaaehtoisille mahdollisuutta työskennellä apulaisnakkifakiireina.

Makunystyröiden lisäksi myös kuulonystyröille on luvassa herkkua – tosin säävarauksella. Jos ei ole kitaraa pilaavaa sadetta, niin Janne Laurila tulee ulkosalle viihdyttämään ruokailijoita klo 16.15–16.45.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI. Avajaispäivän tarjouksena jokaiseen ostettuun nakkimukiin livautetaan yksi ylimääräinen nakki! Nakit ja höyrylenkki ovat kotimaisten perheyhtiöiden tuotteita: Tampereen Lihajalostamon ja Poutun (vegenakit)

Aiemman lupauksemme mukaisesti Keskustorin Nakkifakiirin toiminta tulee edelleen jatkumaan gastronomisesti korkeatasoisena ja asiakkaita arvostavasti kohtaavana Tampereen katuruoka- ja kaupunkikulttuuriperinnön vaalijana. Ympäristö- ja ilmastovastuullisena toimijana valikoimiin on otettu myös vegenakki. Jatkamme lämminhenkistä ja humaania viestintää yhdistyksen sloganin ”Rohkeasti ihmisen puolella” mukaisesti.

Kesän ajan nakkeja on tarjolla ainakin perjantai- ja lauantai-iltaisin. Tietoa Keskustorin Nakkifakiirin kuulumisista löytyy facebook-sivulta www.facebook.com/keskustorin.nakkifakiiri/

Lisätiedot:

Anne Myllylä, toimialajohtaja, 040 7007667, anne.myllyla@setlementtitampere.fi

ja

Mervi Janhunen-Ruusuvuori, toiminnanjohtaja, 050 439 0535, mervi.janhunen-ruusuvuori@setlementtitampere.fi

Kuva Nakkifakiirin kopilta
Uusimmat uutiset
Uutisarkisto