Kirje tuntemattomalle kehittyy

Kirje tuntemattomalle -toiminnassa vapaaehtoiset kirjoittavat ystävällisiä ja voimauttavia kirjeitä. Kirjeiden tarkoituksena on ilahduttaa yksinäisiä kanssaihmisiä ja rohkaista ihmisiä luottamaan selviytymiseen myös vaikeissa elämäntilanteissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata voimauttava kirje joko itsellesi tai läheisellesi, sähköpostilla tai perinteisen kirjepostin välityksellä. Klikkaa vain alla olevasta linkistä ja täytä lomake, niin laitamme kirjettä tulemaan. Kirjeiden toimitus kestää toimitustavasta ja meille saapuneiden kirjeiden määrästä riippuen 1-7 vuorokautta. Tilaa kirje tästä: https://fi.surveymonkey.com/r/kirje

Jos haluat ilahduttaa toista ihmistä ihanalla kirjeellä, otamme mielellämme vastaan kirjeitä niin sähköpostitse kuin perinteiselläkin tavalla. Kirjoittamalla kirjeen tuntemattomalle voit tuoda valoa kanssaihmisen päivään. Lue lisätiedot ja lähetysohjeet: https://www.setlementtitampere.fi/kirje

Kirjeen tilaukset puhelimitse ja lisätiedot: 050 3847013 (ma ja ti klo 10-12 kesäkuun loppuun asti)

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto