Suosittu Voimavirran virtuaalidisco 15.5. klo 18

Suosittu virtuaalinen Voimavirta Disco järjestetään 15.5. klo 18–20. Dj:nä Voimavirralle tuttu Janne Laurila. Virtuaalisena Disco toteutetaan nyt kolmannen kerran. Discoon pääsee osallistumaan Voimavirran Facebook livelähetyksen kautta. Livelähetystä seuraa satoja ihmisiä. Hienoa on ollut huomata, että lähetystä seurataan myös kehitysvammaisten ihmisten asumisyksiköissä. Virtuaalidiscoon pääsee osallistumaan kaikki halukkaat, myös sellaiset ihmiset, joiden on vaikea päästä livediscoon paikan päälle. Virtuaalidisco on parhaimmillaan koonnut perheitä ja asumisyksiköitä tanssimaan yhdessä kodeissaan. Voimavirran työntekijät ovat saaneet paljon positiivista palautetta Discoista. Mahdollisesti toimintaa jatketaan myös koronarajoitusten purkamisen jälkeen.

Työntekijät odottavat jo kovasti sitä, että päästään aloittamaan yhteisöllinen Voimavirran Olkkaritoiminta, mutta siihen asti toimintaa järjestetään verkossa, puhelimitse ja kesäkuussa jo ulkona livetapaamisin.

Kuvassa Voimavirran ohjaajat Helvi ja Eve sekä dj. Janne

Kuvassa Voimavirran ohjaajat Helvi Hellsten ja Eveliina Honkamäki sekä virtuaalidiscon dj. Janne Laurila

Kuva virtuaalidiscon ilmoituksesta

Aikaisempien discojen tallenteet ovat myös katsottavissa Voimavirran facebookissa: www.facebook.com/voimavirtaa/

Lisätietoja toiminnasta Voimavirran verkkosivuilta: www.voimavirta.info/

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto