Taffel x Pyhimys -verkkokaupan tuotot lähisuhdeväkivaltaa kohtaaville

Snacks-brändi Taffel ja artisti Pyhimys avaavat vappupäivänä vain rajoitetun ajan auki olevan verkkokaupan, jonka tuotoilla tuetaan puhelinpalvelu Nollalinjan toimintaa.

Taffel x Pyhimys -verkkokauppa avataan ”Pyhimys keikalla.fi – Taffel Vappuspesiaali” -livestream-keikan yhteyteen.

 

Keikka järjestetään vappupäivänä 1.5. klo 19. Verkkokaupassa myydään Pyhimyksen suunnittelemia t-paitoja sekä Taffelin fanituotteita.

Kauppa on avoinna rajoitetun ajan, 10.5.2020 saakka.


Nollalinja 080 005005 on valtakunnallinen maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat kokeneet ihmissuhteessaan väkivaltaa tai sen uhkaa. Aloite Nollalinjan tukemiseen tuli taiteilijanimellä Pyhimys - esiintyvältä Mikko Kuoppalalta. Kuoppala on saanut monitulkintaisista ja kantaa ottavista sanoituksistaan
Junnu Vainio –palkinnon.

 

“Perheväkivaltaa ehkäisevä Nollalinja tekee tärkeää työtä koronan keskellä,” Kuoppala kommentoi.


Lahjoitus on merkittävä tuki ilmaisen puhelinpalvelun toiminnan takaamiseksi:
”Lahjoituksen turvin pystymme tarjoamaan ilmaisia palveluja kaikille väkivaltaa kohtaaville nyt, kun monet perheet elävät hyvin hankalissa tilanteissa ja tunnelmat saattavat kiristyä. Järjestöjen rahoitus on myös pienenemässä rahapelituottojen vähentyessä, joten ajankohta tällaiseen tekoon on mitä parhain. Kiitos Pyhimys ja kumppanit!” toteaa Nollalinjan yksikönjohtaja Päivi Sinkkonen.


Lahjoitetut varat ohjataan Setlementti Tampere ry:n väkivalta- ja kriisityön asiakastyön turvaamiseen.”Olemme ylpeitä siitä, että voimme Taffelin makuisten hetkien kautta tukea Nollalinjan merkittävää työtä. Vastuullisuus on tärkeää myös omistajallemme Orklalle, ” Taffelin Marketing Manager Petra Väkelä kertoo.


Verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä Pyhimyksen, Taffelin, LM Somecon ja Qvion kanssa. Vappuspesiaalin yhteistyökumppaneina Taffelilla ja Pyhimyksellä ovat LM Someco, keikalla.fi sekä lippu.fi.


Lisätietoja:

Nollalinja
Päivi Sinkkonen, yksikönjohtaja
050 327 4413
Paivi.sinkkonen@setlementtitampere.fi


Pyhimys, All Day Agency Oy
Einari Stylman, Pyhimyksen edustaja
050 550 8761
einari@allday.fi


Orkla Suomi, Taffel
Petra Väkelä, Marketing Manager
050 5014317
petra.vakela@orkla.fi

 

 

 

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry