Uusi vuosikertomuksemme on luettavissa verkossa

Vuosikertomuksemme v. 2019 on nyt julkaistu. Kuluneen vuoden piti olla rauhoittumisen aikaa, koska takana oli erittäin vaiheikas vuosi monine muuttoineen ja muutoksineen. Toisin kuitenkin kävi – vuotta 2019 voi luonnehtia esimerkiksi sanoilla aktiivinen, vauhdikas, paineinen. Kaikessa työssämme olemme toimineet Rohkeasti ihmisen puolella.

Toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori kertoo tervehdyksessään: ”Kaikissa yksiköissä tehtiin kunnianhimoisesti ja ahkerasti töitä ja toimintaa toteutettiin ja kehitettiin kohderyhmien tarpeita kuunnellen. Ulkoinen viestintämme oli aktiivista ja monikanavaista ja yhdistyksen tunnettuus lisääntyi. Työtämme myös arvostettiin. Yhteistyöverkostomme laajenivat. Yhteistyötä tehtiin myös kansainvälisesti – matkustettiin, otettiin vieraita vastaan ja tavattiin Suomessa muiden maiden kollegoja. Tunnustuksia tuli eri työmuodoille. ”

Lue tervehdys kokonaisuudessaan ja toiminnastamme: Setlementti Tampere ry:n vuosikertomus 2019

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto