Setlementti Tampere auttaa myös poikkeustilanteessa


TIEDOTE 9.4.2020

Setlementti Tampere ry on koonnut verkkosivulleen yhteen tiedot tämänhetkisestä palvelutarjonnastamme sekä yksiköidemme yhteystiedot helpottaaksemme palveluiden löytämistä.

Nopeasti edennyt koronavirustilanne rajoituksineen on haastanut meitä kehittämään nopeasti uusia palvelumuotoja, jotka etäyhteyksistä huolimatta ovat turvallisia ja inhimillisiä käyttää. Setlementti Tampereen yksiköt ovat ottaneet käyttöönsä mm. uusia chat- ja muita sähköisiä keskusteluryhmiä. Edelleen yhteyden voi ottaa myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Palvelutarjontamme löytyy osoitteesta www.setlementtitampere.fi/tiedote

Kirje tuntemattomalle -vapaaehtoistoiminta

Koronaviruspandemian tuomat uhat ja rajoitukset ovat lisänneet yksinäisyyttä ja vaikeita elämäntilanteita. Haastammekin nyt kanssaihmisiä mukaan kirjoittamaan kirjeen tuntemattomalle! Kirjeiden tarkoituksena on ilahduttaa yksinäisiä ja rohkaista ihmisiä luottamaan selviytymiseen myös vaikeissa elämäntilanteissa, mutta yhtä lailla se voi rohkaista ja voimaannuttaa myös kirjoittajaa. Setlementti Tampere välittää kirjeet ilman yhteystietoja henkilöille, jotka niitä haluavat vastaanottaa, välitämme kirjeitä koronaviruspandemian aikana myös sähköpostitse.

Kirjeitä voi lähettää osoitteella: Setlementti Tampere / Kirje tuntemattomalle, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere tai tuoda ne postilaatikkoon (sisäpihalla). Voit lähettää kirjeen myös sähköpostitse: kirjetuntemattomalle@setlementtitampere.fi

Kirjeen voi tilata itselle samasta sähköpostiosoitteesta.

Lisätietoja Kirje tuntemattomalle -vapaaehtoistoiminnasta sekä ohjeita kirjeen kirjoittamiseen ja toimittamiseen www.setlementtitampere.fi/kirje

Lisätietoja Mervi Janhunen-Ruusuvuori, toiminnanjohtaja, p. 050 4390535, mervi.janhunen-ruusuvuori@setlementtitampere.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto