Tampereen seudun jenkkiautoharrastajat julkaisi hyväntekeväisyyskalenterin

Tampereen seudun jenkkiautoharrastajat (FHRA Tampereen seutu ry) on julkaissut poikakalenterin, jonka humoristiset ja hyvää mieltä tuovat kuvat tuottavat hyvää myös käytännössä - kalenterin tuotto tullaan saamaan lahjoituksena Tampereen Tyttöjen talolle.

Kalenterin puuhamies Jari Männikkö kertoo tämän viikon Morossa hyväntekeväisyyskohteen valinnasta: ”Haluamme lahjoittaa tuotot kohteelle, joka ei yleensä ole lahjoitusten kohteena. Tyttöjen talon toiminta on maanläheistä”.

Nyt on hyvä aika tilata kalenteri, sillä tavallisesta poiketen se on voimassa toukokuusta ensi vuoden huhtikuuhun. Sen voi tilata suoraan FHRA Tampereen seutu ry:ltä. Kalenteri maksaa 10 euroa, kotiin postitettuna 13 euroa. Sen voi maksaa yhdistyksen tilille FI6111473001200795. Muista laittaa viestikenttään nimesi ja osoitteesi.

Lisäksi kalenteria myydään Tampereella Äijäkirppiksellä Nekalassa, Kangasalla Lentolan autokatsastuksessa ja Sahalahdella Nikkilän kyläkaupassa.

Aamulehden Moro-liitteen jutun kalenterista ja sen tekemisestä pääset lukemaan tästä

FHRA on lyhenne sanoista Finnish Hot Rod Association.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto