Taitavalle talousjohtajalle töitä tarjolla!

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista talousjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Työmme koostuu yhteisötyöstä ja ihmisten tukemisesta vaikeissa elämäntilanteissa. Tunnuslauseemme on ”Rohkeasti ihmisen puolella”. Toimimme noin 75 ammattilaisen ja 200 vapaaehtoisen voimin. Lisäksi toiminnassa on mukana suuri määrä tuntityöntekijöitä, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Vuosibudjettimme on yli 4,3 M euroa. Toimimme 7 eri toimipisteessä. Rahoituksemme koostuu eri lähteistä ja kustannuspaikkoja on liki 40. Olemme monialajärjestö.

Talouden kokonaisuuden hallinta ja suunnittelu ja yhdistyksen elinvoimaisuuden varmistaminen monipuolisen rahoituksen turvin on talousjohtajan keskeisin tehtäviä. Yhdistys on myös perustanut yhtiön, jonka liiketoiminnan kehittämiseen tarvitaan talousjohtajan osaamista. Talousjohtaja kuuluu yhdistyksen johtoryhmään. Lisäksi hän toimii moniammatillisen hallintopalvelujen tiimin lähijohtajana.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Palkka on sopimuspalkka.

Edellytämme:

[if !supportLists]- [endif]taloushallinnon vähintään amk-tasoista tutkintoa

[if !supportLists]- [endif]yli 5 vuoden työkokemusta taloushallinnon alalta

[if !supportLists]- [endif]työkokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä

[if !supportLists]- [endif]johtamiskokemusta

[if !supportLists]- [endif]järjestötalouden tuntemista

[if !supportLists]- [endif]sitoutumista setlementtiarvoihin

[if !supportLists]- [endif]hyviä vuorovaikutustaitoja

[if !supportLists]- [endif]kokonaisuuksien hallintaa ja innovatiivisuutta.

Rahoitusten haun, budjettivalmistelujen ja tilinpäätöksen täytyy sujua. Talous- ja henkilöstöhallinnon konkreettisissa tehtävissä työskentelee pääkirjanpitäjä ja henkilöstösihteeri, joiden työn johtaminen edellyttää kirjanpidon ja palkkahallinnon perusosaamista.

Hankerahoitteisen talouden tilinpäätöskokemus on ehdoton plussa. Erilaisten rahoituslähteiden tuntemisesta on etua. Arvostamme henkilöstöhallinnon osaamista.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, mahdollisuuden kehittää merkittävän paikallisen kansalaisjärjestön toimintaa ja mukavan ja motivoituneen työyhteisön. Työajassa on joustavuutta ja 80% työaika on mahdollinen.

Hakuaika päättyy 13.4.2020. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse tyohakemus@setlementtitampere.fi Haastattelemme osan hakijoista 17.4. ja 20.4.

Lisätiedot puhelimitse: toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori 050 439 0535 30.3. klo 9-11 ja 3.4. klo 10-12.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto