Setlementti Tampere ry jatkaa Keskustorin Nakkifakiirin toimintaa

TIEDOTE 16.3.2020 Nakkifakiiri tiedottaa:

”Valtaapitänyt fakiiri luovuttaa suikkansa ja kiinteistön kulunvalvontajärjestelmän avaimen uuden jatkajan haltuun. Setlementti Tampere ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton paikallinen yhdistys, jonka ydintä on sosiaalinen työ.

Vaikka toimija vaihtuu, tulee itse toiminta pysymään ennallaan: perinteitä kunnioitetaan ja nakkifakiirin asemaa Tampereen keskeisimpänä ravintola-alan vaikuttajana kehitetään entisestään. Yhdistyksen päätarkoituksena ei ole tavoitella voittoa, mutta jos sitä kuitenkin jokunen miljardi pääsee syntymään, palautuu rahat takaisin yhteiskunnan hyväksi. Eli jokainen euro, jonka maksat nakista auttaa sinua myös.

Kiitokset kaikille nakkifakiiriuden ystäville ja näiden sivujen seuraajille. Kirjoittaminen sivuille on ollut hauskaa, toivottavasti myös lukeminen. Uusi toimija jatkaa tarinan kirjoittamista uuteen lukuun, ja vanha siirtyy kohti uusia haasteita.

Kun liiketaloudesta tuntuu kaikki olevan jo koettu, on aika vaihtaa maatalouden puolelle. Nykyisyysprojekti jatkuu Kuhmalahden maisemissa: https://nykyisyysprojekti.blogspot.com/

Yrityskauppa on allekirjoituksia vaille valmis ja Setlementti Tampere odottaa jo malttamattomasti vappua ja nakkikaupan aloittamista. Yhdistyksen neljännesvuosisataisen toiminnan mottona on kaikissa työmuodoissa ollut ”Ihmisten keskellä, ihmisten kesken”, joten Keskustori on toimintaympäristönä mitä mainioin. Ravitsemusalalta yhdistys on kartuttanut kokemusta pyörittämällä Yhteisökahvila OmaNaapuria Tesoman hyvinvointikeskuksessa. Sopimusosapuolilla onkin vahva luottamus siihen, että Keskustorin Nakkifakiirin toiminta tulee edelleen jatkumaan gastronomisesti korkeatasoisena ja asiakkaita arvostavasti kohtaavana Tampereen katuruoka- ja kaupunkikulttuuriperinnön vaalijana. Internetin ihmeellisessä maailmassa toimivassa fb-yhteisössä jatkamme lämminhenkistä ja humaania viestintää yhdistyksen sloganin ”Rohkeasti ihmisen puolella” mukaisesti.

Setlementti Tampere ohjaa myyntituotot toimintaan, jolla muuten ei ole riittävästi rahoitusta. Myyntitoimintaa ja yritysyhteistyötä hoidetaan palkkatyövoimin, mutta tulemme tarjoamaan myös vapaaehtoisille mahdollisuutta työskennellä apulaisnakkifakiireina.

Lisätiedot: Mervi Janhunen-Ruusuvuori, toiminnanjohtaja, p. 050 4390535 Yhteydenotot klo 12 alkaen: nakkifakiiri@setlementtitampere.fi

Kuvassa vanha ja uusi Nakkifakiiri. Kioskin avaimen vastaanottaa toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori

Kuva: Setlementti Tampereen toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori vastaanottamassa toimitilan avainta ja työsuikkaa Nakkifakiiri Antti Kantolalta.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto