Työpaikka tarjolla erinomaiselle henkilöstö- ja taloussihteerille!


Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää, järjestelmällistä, oma-aloitteista ja kehittymishaluista ammattilaista talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiin. Tehtävänkuva painottuu henkilöstösihteerin tehtäviin: palkkojen laskeminen ja henkilöstöhallinnon monipuoliset tehtävät. Lisäksi työ sisältää erilaisia hallintoon liittyviä sekä taloussihteerin tehtäviä.

Edellytämme vähintään merkonomin tutkintoa ja vankkaa työkokemusta erityisesti palkka- ja henkilöstöhallinnosta. Työlainsäädännön tuntemus on välttämätöntä. Arvostamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n tuntemusta. Työkokemus kirjanpidosta katsotaan eduksi.

Tehtävänkuvaa voidaan laajentaa osaamisen mukaan.

Työaika 80-100% yleistyöajasta sijoittuen ma-pe.

Odotamme hakemuksia setlementtiarvoihin sitoutuvilta henkilöiltä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen tyohakemus@setlementtitampere.fi viimeistään 8.3.2020.

Puhelintiedustelut: toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori 050 4390535 26.2. klo 13-15, 2.3. klo 9-11 ja 6.3. klo 10-12.

Haastattelemme osan hakijoista 10.3. klo 8-11 ja 11.3. klo 9-15. (Ilmoitamme ajat haastateltaville 9.3.)

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto