Haemme kahta hanketyöntekijää TALK-hankkeeseen!

 

 

Haemme kahta (2) määräaikaista hanketyöntekijää Setlementti Tampere ry:n toteuttamaan ja työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaan TALK-hankkeeseen. Toinen hanketyöntekijä työskentelee 100% työajalla ja toinen 80% työajalla.

 

Määräaikainen työsopimus laaditaan ajalle 15.3.2020-30.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja yleistyöaikaa. Koeaika 6 kk. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Edellytämme:

 • soveltuvaa sosiaali-, terveys-, kasvatus-, tai opetusalan (AMK) -tutkintoa tai vastaavaa koulutusta

 • työkokemusta monikulttuurisesta työstä ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä

 • ryhmänohjaustaitoja

 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

 • sitoutumista setlementtityön arvoihin

 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

 

Arvostamme:

 • kokemusta tasa-arvoon, sukupuoliroolien merkitykseen ja itsemääräämisoikeuteen liittyvien asioiden käsittelystä työssä

 • valmiuksia dialogiin ja puheeksi ottoon sensitiivisissä kysymyksissä (seksuaali-ja ihmisoikeudet ja haitalliset perinteet)

 • kielitaitoa

 • kouluttajakokemusta

 • verkostotyön osaamista

 

Tarjoamme:

 • monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän

 • mahdollisuuden kehittää monikulttuurisen työn osaamista

 • moniammatillisen työyhteisön tuen

 

 

Tehtävänkuvaus:

 

TALK-hankkeen keskeisin tavoite on lisätä eri maahanmuuttajayhteisöjen sisäistä keskustelua, pohdintaa ja ymmärrystä tasa-arvoon, sukupuoliroolien merkitykseen, itsemääräämisoikeuteen, seksuaalisiin oikeuksiin ja haitallisiin perinteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteena on tarkastella tasa-arvoa, sukupuolirooleja ja seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen liittyviä kysymyksiä ihmisoikeusnäkökulmasta perinteisten käsitysten rinnalla - dialogissa ja pienryhmissä keskustellen.

 

Hankkeen tarkoituksena on kouluttaa omankielisiä ryhmänohjaajia ja luoda heitä varten materiaalipaketti jo olemassa olevia materiaaleja hyödyntäen. Hanketyöntekijöiden pääasiallinen tehtävä on vastata omakielisten ryhmänohjaajien kouluttamisesta ja heidän työnsä tukemisesta, materiaalin tuottamisesta ja dialogityöpajojen sekä keskusteluryhmien ohjaamisesta. Lisäksi tehtävä sisältää verkostotyötä.

 

Hankkeeseen palkataan yksi kokoaikainen hanketyöntekijä, yksi osa-aikainen hanketyöntekijä (80%) ja osa-aikainen hankepäällikkö. Lisäksi hankkeen käytettävissä on yhdistyksen tarjoamat hallinnon palvelut. Kokoaikaisen hanketyöntekijän tehtävä sisältää enemmän materiaalin tuottamista ja koulutusten suunnittelua ja osa-aikaisen hanketyöntekijän työ taas painottuu ryhmien ohjaamiseen ja ryhmänohjaajien tukemiseen.

 

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse hakemukset@setlementtitampere.fi otsikolla Työpaikkahakemus TALK tai kirjepostina Setlementti Tampere ry. Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere

 

Hakuaika päättyy 18.2.2020 kello 16.00 mennessä. Haastattelut 19.2. ja 20.2.2020.

 

Lisätiedot: 10.2. klo 9-10 ja 13.2. klo 10-12 ja 17.2. klo 14-15 hankepäällikkö Annukka Tuovilalta puh. 050 4650 882.

 

 

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry