Haemme tyttötyön ohjaajaa!

 

Haemme tyttötyön ohjaajaa Tampereen Tyttöjen Talolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 80% työajalla.

 

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.

 

Tyttöjen Talon toiminta on suunnattu 12-28-vuotiaille pirkanmaalaisille tytöille ja nuorille naisille ja sellaiseksi itsensä kokeville. Tyttöjen Talolla tehdään sukupuolisensitiivistä työtä. Tyttöjen Talolla työskentelee yksikönjohtaja, kolme tyttötyön ohjaajaa. Toiminnassa on mukana vapaaehtoisia. Lisää voit lukea: www.tytto.fi.

 

Tyttötyön ohjaajan työnkuvaan kuuluu muun muassa avoimen toiminnan- ja ryhmien ohjaamista, yksilötyötä, uusien kävijöiden tutustumiskäynnit ja yhteistyö nuoren verkoston kanssa, toimimista ammattilaisverkostoissa sekä toiminnan esittelyä eri oppilaitoksissa/tapahtumissa.

 

Työ alkaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 80% yleistyöajasta. Työ sisältää iltatyötä. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

 

Edellytämme

  • sosiaali- ja terveysalan vähintään AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta

  • soveltuvaa työkokemusta (vähintään 3 vuotta) 

  • kykyä työskennellä nuorten kanssa

  • setlementtiarvoihin sitoutumista

  • ryhmänohjauskokemusta

  • osaamista luovien menetelmien käytöstä

 

Arvostamme kehittävää työotetta, joustavuutta, hyviä tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä.

 

Tarjoamme haastavat tehtävät ammattilaisten työyhteisössä sekä työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.


Hakemus ja ansioluettelo viimeistään 9.2.2020 sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi  tai postitse Työhakemus / Setlementti Tampere ry, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere.

 

Haastattelemme osan hakijoista 11.2. ja 12.2.2020.

 

Lisätiedot: yksikönjohtaja Annukka Tuovila 050 465 0882.

Soittoajat: 29.1. klo 12-14, 3.2. klo 10-12 ja 6.2. klo 10-12.

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry