Tulossa: Kaikille avoin paneelikeskustelu köyhyydestä Tampereella

 


Tervetuloa Kuka kuuntelee köyhää? -Tampereen alueverkoston paneelikeskusteluun! Tilaisuus on kaikille avoin ja sen tavoitteena on saattaa köyhyyttä kokeneet, päättäjät ja viranhaltijat saman pöydän ääreen.

 

Paneelikeskustelu järjestetään keskiviikkona 29. tammikuuta Nalkalan Setlementtitalolla, Nalkalankatu 12 G Tampere, klo 17-19. Aiheena on köyhyys ja asuminen Tampereella. Tilaisuus on yleisölle avoin ja paikalla on myös median edustaja.

 

Keskustelemassa muun muassa kaupunginvaltuutetut Minna Minkkinen (Vas.), Olga Haapa-aho (Vihr.) ja Noora Tapio (Vas.) sekä Tampereen kaupungin Asumispäivystys ja asumisyksiköiden ohjaaja Katja Ahonen.  

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Kuka kuuntelee köyhää?- verkosto on toiminut pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2008. Vuonna 2018 käynnistyi STEA- rahoitteinen, kolmivuotinen Köyhän ääni kuuluviin maakunnissa- hanke. Sen tarkoituksena on juurruttaa toimintamalli kymmenelle paikkakunnalle Suomessa.

 

 

 

Lisätiedot: Tampereen aluekoordinaattori Reetta Mäkipää 

Puh: 050 40761872

reetta.makipaa@setlementtitampere.fi

 

 

 

 

 

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry