Anna joululahja, joka kantaa läpi elämän


Etsitkö joululahjaa, joka auttaa aivan tavallisia ihmisiä ympäri Suomen? Lapsia ja nuoria, vanhuksia, yksinäisiä. Lahjoittamalla setlementeille se on mahdollista. Lahjallasi voit tarjota lapselle kesäajan tekemistä tai joulumuistamisen maahanmuuttajanaiselle. Voit antaa virkistystä perheelle liikunnan merkeissä. Sinä päätät!

Aineeton lahja tuo iloa ja piristystä, ihmiseltä ihmiselle. Setlementti Tampere ry:n Palanen elämää -verkkokaupan kohteista voit lukea täältä.

Palanen elämää -verkkokauppa täyttää tänä jouluna vuoden. Setlementtiliitto jäsenineen perusti sen, koska halusimme vastata ihmisten toiveeseen antaa hyvää tekeviä, aineettomia lahjoja ainutlaatuisella tavalla. Lahjan ostaja voi valita paikkakunnan, jonne oma lahja kohdistetaan. Joulupaketista voi löytyä vaikkapa harrastus savonlinnalaiselle nuorelle tai virkistyshetki heinolalaiselle saattohoidon vapaaehtoiselle.

Me ajattelemme, että jokaisessa meissä on voimaa. Se vain täytyy löytää. Kiitos, kun autat!

Suomessa on 42 setlementtiä, joista pohjoisin on Kemijärvellä ja eteläisin Helsingissä. Setlementit tekevät arkista ja arvokasta työtä paikallisten ihmisten kanssa. Toimintamme kattaa koko elämän kirjon: teemme lapsi- ja nuorisotyötä, seniori- ja vanhustyötä, asumisen palveluita, opinto- ja kulttuuritoimintaa, kansalaistoimintaa, kriisityötä sekä yhdenvertaisuustyötä.

Tutustu hyvää tekeviin lahjoihin osoitteessa palanenelamaa.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto