Hienoa Vimmartin väki ja paljon onnea - Yhdenvertaisesti taiteiden opiskelua!

Tampereen kaupunki palkitsi Lampun henki -palkinnolla musiikin taiteen perusopetusta antavan Vimmartin sekä Vuoden Aikuinen -palkinnolla Tampereen Kesäsiirtolayhdistyksen toiminnanjohtaja Teppo Mattilan. Hyvä Haltija -kunniamaininnalla palkittiin perheryhmäkoti Satakieli.

Palkinnot luovutettiin lasten ja nuorten hyväksi tehdystä merkittävästä työstä Lapsen oikeuksien päivään liittyvässä perhetapahtumassa 23.11.2019 Monitoimitalo 13:ssa Tampereella.

Kuvassa Vimmartin toiminnanjohtaja Jarmo Skön sekä hallituksen jäsenet Aarne Rajalahti, Päivi Kaltio ja Anne Myllylä.

Vimmart (Yhdenvertaisen taiteen tuki ry) on perustettu vuonna 2005 ja sen taustalla toimii kolme voittoa tavoittelematonta järjestötoimijaa: Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Setlementti Tampere ry ja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry.

Vimmart tarjoaa kaikille tasavertaisen mahdollisuuden taiteiden opiskeluun. Tampereella toimiva oppilaitos tarjoaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta musiikissa. Musiikinopetuksen lisäksi Vimmart järjestää lyhytkursseja taiteen eri aloilta. Oppilaitoksen pääkohderyhmänä ovat erityistä tukea tarvitsevat, kuten kehitysvammaiset tai haavoittuneissa oloissa elävät ihmiset.

Lue lisää Vimmartin toiminnasta täältä.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto