Kriisityöntekijän paikka auki!

Perheväkivaltaklinikan tiimissä työskentelee kolme kriisityöntekijää ja yksikönjohtaja, ja tiimi on osa 9 ammattilaisen muodostamaa Väkivalta- ja kriisityön yksikköä. Perheväkivaltaklinikka tekee korjaavaa ja ennaltaehkäisevää perheväkivaltatyötä akuuteissa tilanteissa. Klinikalla annetaan kriisiapua sekä väkivallan kokijoille että väkivallan tekijöille, ja asiakkaat ovat pääosin aikuisia. Klinikalla työskennellään myös pariskuntien kanssa, jos molemmat osapuolet haluavat yhteistapaamisia ja se arvioidaan turvalliseksi. Työhön kuuluu myös tukiryhmien ohjaamista. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia matalan kynnyksen palveluja. Perheväkivaltaklinikka on toiminut vuodesta 2000.

Haemme kriisityöntekijää, jonka työaika on 80 % - 100 %. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työtehtävät: asiakastyö yksilöiden, parien ja ryhmien kanssa (yksin ja/tai työparin kanssa). Työ sisältää myös konsultaatiota, kouluttamista, verkostoyhteistyötä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimista.

Edellytämme kriisityöntekijältä:

  • sosiaali- tai terveysalan vähintään AMK-tasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta

  • kriisi-, väkivalta- ja traumatyön osaamista

  • vahvaa työkokemusta väkivalta- ja kriisityöstä, erityisesti perheväkivaltatyöstä

  • vankkaa kokemusta vaikeissa elämäntilanteissa elävien ihmisten kanssa työskentelystä

Arvostamme soveltuvaa terapiakoulutusta, kokemusta pariskuntien kanssa työskentelystä, tiimi- ja työparityöskentelyn taitoja sekä hyviä kouluttajavalmiuksia.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 1.12.2019 sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi

Lisätiedot puhelimitse yksikönjohtaja Satu Hintikka 26.11. klo 10-11.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto