Tulossa: Hämeen Sosiaaliturvayhdistyksen maksuton seminaari Painavaa puhetta sosiaalisesta, osa 4


Hämeen Sosiaaliturvayhdistyksen maksuton seminaari järjestetään Hämeenlinnassa keskiviikkona 13.11. klo 12-16 Wetterhoffin Auditoriossa, osoitteessa Wetterhoffinkatu 2.

Seminaarissa puhuvat:

Juha Rehula. Toiminut kansanedustajana 22 vuotta ja kolmessa hallituksessa ministerinä. Oli sote-uudistuksen keskiössä perhe- ja peruspalveluministerinä 2015- 2017. Kertonut julkisuudessa loppuunpalamisen uhasta ministerinä toimiessaan ja tunnelmistaan, kun putosi yllättäen eduskunnasta 2019 vaaleissa.

Katariina Baker. Akateemisesti koulutettu yrittäjätaustainen paluumuuttaja, joka on kokenut köyhyyttä sekä Suomessa että Yhdys-valloissa.

Kristiina Helenius. Nordic West Office -konsulttitoimisto-ajatushautomon Pohjois-Amerikan toiminnoista vastaava johtaja ja partneri. Hän on myös kirjoittanut sairastumisestaan USA:ssa ja selviämisestään kirjan Mikä maa, mikä syöpä.

• Pentti Lemmetyinen. Suomen Setlementti-liiton toimitusjohtaja ja Kansainvälisen Setlementtiliiton IFS (International Federation of Settlements and Neighborhood Centers) puheenjohtaja.

Irene Roivainen – YTT, sosiaalineuvos. Roivainen on jäänyt eläkkeelle Tampereen yliopistosta 30 palveluvuoden jälkeen toimittuaan siellä eri tehtävissä, viimeiset 10 vuotta sosiaalityön professorina. Pitkä kokemus kunnallisista, seurakunnallisista ja kansalaisjärjestöjen luottamustehtävistä.

Keskustelua juontavat Maria Päivänen ja Mervi Janhunen-Ruusuvuori.

Ilmainen kahvi- ja teetarjoilu!

Varmista paikkasi ja tarjoilun riittävyys ilmoittautumalla sähköpostitse viimeistään 11.11.2019: info@hsty.fi. Nimi riittää ja taho, jota edustat (jos tulet työsi puitteissa).

Setlementti Tampere ry on Hämeen Sosiaaliturvayhdistyksen jäsen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto