NEO - OmaPolku huikeilla kansainvälisillä poluilla!

NEO - OmaPolun mediastudion väki on toteuttamassa yhteistyöprojektia Tanskassa 7-11.10.

NEO - OmaPolku on tehnyt yhteistyötä Kööpenhaminassa toimivan TV-Gladin kanssa jo useamman vuoden. TV-Gladissa työskentelee kehitysvammaisia ihmisiä, jotka tekevät muun muassa ohjelmia Tanskan television yleisille kanaville. TV-Glad on tässä projektissa yhtenä yhteistyökumppanina.

NEO - OmaPolku koordinoi kansainvälistä “Breaking taboos by networking” -projektia, jonka tarkoituksena on luoda kansainvälinen mediatyön verkosto ja tuottaa kehitysvammaisille ihmisille ja heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille seksuaalisuuteen liittyvä oppimateriaalikokonaisuus. Projekti sisältää kolme kansainvälistä tapaamista: ensimmäinen nyt Tanskassa, toinen Latviassa keväällä 2020 ja viimeinen Suomessa syksyllä 2020. Projektia varten on saatu Pohjoismaisen ministerineuvoston myöntämä NordPlus-apuraha.

Toinen merkittävä yhteistyö on meneillään tällä hetkellä Tukholmassa: Tänään vietetään NEO - OmaPolun taidenäyttelyn "Det Rika Livet - Rikas Elämä" avajaisia Inuti Gallerissa!

Näyttelyssä on esillä 14 taiteilijan tekemiä kollaaseja, veistoksia ja valokuvia. Näyttelyn teokset ovat syntyneet NEO - OmaPolun taidepajoissa. Taiteilijat ovat Jussi Aalto, Kristiina Hakala, Leo Hämäläinen, Joni Jääskeläinen, Minja Niemi & Krisse Karima, Linnea Meuronen, Johanna Mäkinen, Vesa Rimpilä, Lasse Rinne, Atte Selin, Lasse Siitonen, Immo Suonketo ja Ville Penttilä.

Näyttelyyn voi käydä tutustumassa 10.-25.10. (Rålambsvägen 12, Tukholma).

NEO - OmaPolku tukee nuorten elämänhallintaa ja osallisuutta. Sen kohderyhmänä ovat kehitysvammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat nuoret sekä heidän läheisensä. NEO - OmaPolku sijaitsee Tampereella ja se on toiminut vuodesta 2003. NEO - OmaPolku on yksi Setlementti Tampere ry:n työmuodoista.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto