Meneillään on valtakunnallinen adhd-viikko


Käynnissä olevalla adhd -viikolla haluamme jakaa tietoisuutta adhd:sta.

Adhd-liitto järjestää Asenne on avain – arvostavan kohtaamisen merkitys -seminaarin, jota voi seurata suorana verkossa 10.10. klo 8.45 alkaen täältä.

Tilaisuus on suunnattu työtä välittäville tahoille ja terveydenhuollon sekä sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat adhd-oireisia aikuisia sekä heidän perheitään ja läheisiään. Seminaaria voi seurata kuka tahansa aiheesta kiinnostunut.

Pirkanmaalla tukea, tietoa ja toimintaa yli 18-vuotiaille neuropsykiatrisia piirteitä omaaville henkilöille tarjoaa esimerkiksi yksikkömme Omavoima. Tunnetuimpia neuropsykiatrisia diagnooseja ovat ADHD, ADD, Asperger ja autismikirjon häiriö. Omavoiman toiminta on kävijöille maksutonta.

Katso lisää: www.omavoima.info.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto