Zonta-kerholta tunnustuspalkinto Setlementti Tampereelle työstä naisten ja tyttöjen hyväksi


Kuvassa Mervi Janhunen-Ruusuvuori (vas.) ja Helena Ranta juhlagaalassa.
Kuvassa toiminnanjohtajamme Mervi Janhunen-Ruusuvuori (vas.) sekä kansainvälisesti tunnettu sotarikostutkija, oikeushammaslääkäri Helena Ranta juhlagaalassa.
Zonta-kerho Tampere juhlisti 60-vuotista taivaltaan viime viikonloppuna Tampereella juhlagaalan merkeissä. Setlementti Tampereen toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori vastaanotti palkinnon, joka annettiin kiitoksena työstä naisten ja tyttöjen hyväksi.

Zonta-kerhon puheenjohtaja Tuija Heikkilä kiitti puheessaan etenkin järjestön kansainvälistä naisten tapaamispaikkaa Naistaria, Tyttöjen taloa sekä yhdistyksen kunnia-, perhe- ja seksuaaliväkivallan vastaista työtä, jotka tavoittavat vuosittain tuhansia avuntarvitsijoita.

Zonta-kerho Tampere on osa Zonta Internationalia, joka on johtava, eri alojen ammattilaisten muodostama maailmanlaajuinen järjestö. Järjestön tavoite on voimaannuttaa naisia kaikkialla maailmassa palvelu- ja vaikuttamistyön avulla.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto