Haemme määräaikaista tyttötyön ohjaajaa Tyttöjen Talolle!


Setlementti Tampere ry hakee tyttötyön ohjaajaa Tampereen Tyttöjen Talolle määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 29.8.-11.12.2019. Työaika on 80 %.

Tyttöjen Talon toiminta on suunnattu 12-28-vuotiaille pirkanmaalaisille tytöille ja nuorille naisille ja sellaiseksi itsensä kokeville. Tyttöjen Talolla tehdään sukupuolisensitiivistä työtä. Tyttöjen Talolla työskentelee yksikönjohtaja, kaksi tyttötyön ohjaajaa ja seksuaaliväkivaltatyöntekijä sekä vapaaehtoisia.

Ohjaajan työhön kuuluu muun muassa avoimen toiminnan- ja ryhmien ohjaamista, yksilötukea, verkostotyötä ja toiminnan esittelyä eri oppilaitoksissa/tapahtumissa.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta ja kykyä työskennellä nuorten kanssa sekä setlementtiarvoihin sitoutumista.

Arvostamme joustavuutta, hyviä tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön erityisessä työyhteisössä sekä työnohjauksen.

Hakemus ja ansioluettelo viimeistään 16.8.2019 sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi tai Työhakemus / Setlementti Tampere ry, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere.

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 70 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.

Lisätiedot: va. yksikönjohtaja Annukka Tuovila 050 465 0882.

Soittoajat: 13.-14.8.2019 klo 10-12.00.

www.tytto.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto