Myrskylyhty- vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kokeneille naisille


Ryhmässä perheväkivaltaa parisuhteessaan kokeneet naiset tukevat toisiaan vastaavassa elämäntilanteissa olleiden tai parhaillaan olevien kanssa. Suljetussa ryhmässä on turvallista puhua kokemuksistaan. Perheväkivalta/lähisuhdeväkivalta kokemuksia käsitellään keskusteluin ja toiminnallisin menetelmin sekä aiheeseen liittyvin alustuksin. Traumaviitekehyksen antaman tiedollisen ja taidollisen tuen kautta on mahdollista oivaltaa väkivaltakokemusten vaikutusta nykytilanteeseen. Ennen ryhmän alkamista on keskustelu ryhmänvetäjien ohjaajan kanssa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista sovittuihin ryhmäkokoontumisiin. Seuraava ryhmä alkaa Tiistaina 1.10. 2019. Ryhmä kokoontuu viikoittain arki-iltaisin 8 kertaa. Ohjaajat: Perheväkivaltaklinikan ammatilliset vapaaehtoistyöntekijät Paikka: Nalkalan setlementtitalo, Nalkalankatu 12 G 2. krs Tavoite: Tavoitteena on vertaistuen avulla vahvistaa arjessa selviytymistä ja antaa tietoa väkivaltaan liittyvistä vaikutuksista. Tunnistaa ja löytää itse uusia voimaannuttavia selviämiskeinoja arkeen. Ryhmä on asiakkaalle maksuton. Tiedustelut ja tapaamisen sopiminen Anne Hellsten, p. 050 5237317 anne.hellsten@setlementtitampere.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto