Kätketyt äänet -tapahtuma Tammelantorilla perjantaina 14.6.


KÄTKETYT ÄÄNET – kampanjapäivä ikääntyneisiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua vastaan.

Tampereella järjestetään rinnakkaistapahtuma Tammelantorilla 14.6. klo 9-12. Kampanjan päätapahtuma järjestetään samana päivänä Helsingissä.

Kätketyt äänet -kampanjapäivää vietetään Suomessa nyt 14. kertaa.

Tampereen tapahtumassa on tarjolla pullakahvit, esiintyjiä sekä keskustelua. Ammattilaistoimijoita paikalla esittelemässä palvelujaan!

Tapahtumien teemana on huoli-ilmoitus ja mistä apua ikäihmisille kaltoinkohtelutilanteissa. Huoli-ilmoitus on kunnalle tehtävä ilmoitus ikääntyneen henkilön palveluntarpeesta tai muusta ikääntyneen tilanteeseen kohdistuvasta huolesta.

Pirkanmaalla apua on hyvin tarjolla, koska kaltoinkohteluun apua tarjoavat tahot tekevät paljon yhteistyötä ja toimijat on koottu yhteen esitteeseen: https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/perhevakivalta.html

Yhteistyössä tapahtumaa järjestämässä Tampereella: Tampereen kaupunki, Setlementti Tampere ry, Rikosuhripäivystys, Tampereen Ensi- ja turvakoti ry, Turvallisen vanhuuden puolesta - Suvanto ry, Sisä-Suomen poliisi sekä Tampereen kaupunkilähetys.

Tapahtuma on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumista löytyy: www.katketytaanet.fi

Kätketyt äänet –päätapahtuman järjestävät yhteistyössä Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry, Helsingin kaupunki, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry, Vanhustyön keskusliitto ry, Suomen lähi- ja perushoitajien liitto SuPer ry, Geronomiliitto, Muistiliitto, Ilostu Oy ja Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto