Tule vapaaehtoiseksi Rikosuhripäivystykseen!

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Rikosuhripäivystyksessä?

Rikosuhripäivystyksen vapaaehtoiset tarjoavat käytännön neuvoja ja tukea rikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi joutuneille, heidän läheisilleen ja rikosasiassa todistaville kaikissa rikosprosessin vaiheissa. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. Tavoitteena on auttaa uhria toimimaan oikeuksiensa mukaisesti ja tukemaan hänen selviytymistään rikoskokemuksesta. Kaikki Rikosuhripäivystyksen vapaaehtoiset koulutetaan tehtäväänsä. Tällä lomakkeella voit ilmaista halukkuutesi toimia vapaaehtoisena Rikosuhripäivystyksessä. Antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisesti oman alueesi palvelupisteessä. Antamiesi tietojen perusteella tehdään arviointi vapaaehtoistyön soveltuvuudesta hakijalle. Hakijaan tullaan olemaan yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tämän jälkeen osa hakijoista kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.

Lue lisää

HAE MUKAAN TÄSTÄ!

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto