Tervetuloa Kuka kuuntelee köyhiä lapsiperheitä? -keskustelutilaisuuteen


Kuka kuuntelee köyhää? -Tampereen alueverkosto ja yhteistyökumppanit järjestävät keskiviikkona 15. toukokuuta 2019 Kuka kuuntelee köyhiä lapsiperheitä? -keskustelutilaisuuden Nalkalan setlementtitalossa klo 17-18:30.

Kaikille avoimessa tilaisuudessa keskustelemme miten köyhyys vaikuttaa lapsiperheiden arkeen ja kysymme, ovatko yhteiskunnan tarjoamat nykyiset tuet ja palvelut lapsiperheille riittävät. Mukana keskustelemassa köyhyyttä kokeneiden erikoisasiantuntijoiden lisäksi mm. lapsiasiamies Tiia Heinäsuo, lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveydenhuollon palvelulinjapäällikkö Maria Päivänen sekä lapsiperheiden sosiaalityön palveluohjaaja Tarja Laukkanen. Tilaisuuden juontaa erikoisasiantuntija Susanna Saxberg. Erikoisasiantuntijat ovat henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta köyhän lapsiperheen arjesta. Erikoisasiantuntijat tuovat kokemustietonsa ja ratkaisuehdotukset päättäjien tietoon köyhyyden ongelmien ratkaisemiseksi.

Tilaisuuden järjestää Kuka kuuntelee köyhää? -Tampereen alueverkosto, Setlementti Tampere ry, Pelastakaa lapset ry, Tampereen kaupunkilähetys ry. Tervetuloa Nalkalan setlementtitalolle Nalkalankatu 12G, 33200 Tampere. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

Tilaisuus on osa Kuka kuuntelee köyhää? -verkoston (3K-verkosto) Köyhän ääni kuuluviin maakunnissa -hanketta. Verkoston tavoitteena on synnyttää keskustelua köyhyydestä, aktivoida kansalaisia mukaan keskusteluun ja toimintaan sekä esittää konkreettisia ehdotuksia köyhyyden vähentämiseksi. Tampereen aluekoordinaattorina 16.6. saakka toimii Tiina Paakkola.

Yhteystiedot

Tiina Paakkola, aluekoordinaattori

tiina.paakkola@3kverkosto.fi

050 4761872

Köyhän ääni kuuluviin maakunnissa -hanke

Kuka kuuntelee köyhää? -verkosto

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto