Mikko Aaltonen on valittu uudeksi talous- ja hallintojohtajaksi


Mikko Aaltonen aloittaa työnsä Setlementti Tampere ry:ssä 20. toukokuuta 2019. Hän siirtyy tehtäviin YTHS:n talouspäällikön virasta. Aaltonen on aiemmin työskennellyt myös Tampereen kaupungin apulaispormestarina ja Tampereen ylioppilaskunnan pääsihteerinä.

Mikon terveiset:

"Aloitan Setlementti Tampereessa innostuneena uusista tehtävistä. Setlementti tekee tärkeää ja monimuotoista työtä, jonka merkitys selkeytyi minulle toimiessani Tampereella apulaispormestarina. Omasta puolestani on hienoa olla mukana tässä tärkeässä toiminnassa. Järjestöjen toiminnalla on Suomessa suuri merkitys ja yhteiskunnan muuttuessa tulee myös järjestöjen seurata muutosta. Muutos asettaa haasteita myös järjestöjen taloudelle ja hallinnolle, joiden tulee olla kunnossa, jotta toiminnalle on olemassa parhaat mahdolliset edellytykset."

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto