Haemme kriisityöntekijää Välitä! -seksuaaliväkivaltatyöhön (hakuaikaa jatkettu)


Setlementti Tampere ry hakee kriisityöntekijää Väkivalta- ja kriisityön yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Väkivalta- ja kriisityön yksikkö tarjoaa kriisiapua ja tukiryhmiä perheväkivallan, seksuaalisen väkivallan sekä kunniaan liittyvän väkivallan kokijoille tekijöille ja heidän läheisilleen. Työtä tehdään puhelimessa, kasvokkain ja netissä. Lisäksi yksikkö konsultoi ja kouluttaa ammattilaisia ja tekee väkivaltaa liittyvää verkosto- ja vaikuttamistyötä. Yksikön Välitä! -seksuaaliväkivaltatyöryhmä keskittyy seksuaalisen väkivallan ehkäisytyöhön. www.seksuaalivakivalta.fi

Kriisityöntekijän (100% työaika) tehtävät Välitä! -seksuaaliväkivaltatyössä:

 • kriisityö seksuaaliväkivallan kokijoiden, tekijöiden ja läheisten kanssa

 • ryhmien ohjaaminen kasvokkain ja netissä

 • vapaaehtoistyön koordinointi

 • kouluttaminen

 • verkostotyö

Kaikki työntekijät vastaavat osaltaan myös viestinnästä sekä tilaisuuksien järjestämisestä ja osallistuvat yksikön kehittämistyöhön sekä seurantaan ja arviointiin.

Koko yksikössä työskentelee tällä hetkellä yksikönjohtaja, 7 kriisityöntekijää ja 1 toiminnanohjaaja. Kriisityöntekijä sijoittuu Välitä! -työryhmään syksyllä eläkkeelle jäävän kriisityöntekijän työn jatkajaksi. Välitä! -tiimissä työskentelee 4 kriisityöntekijää (2,8 htv).

Työ alkaa aikaisintaan 1.5. 2019. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Edellytämme

 • sosiaali- tai terveysalan vähintään amk-tason tai vastaavaa koulutusta

 • trauma- ja kriisityön koulutusta ja osaamista

 • työkokemusta väkivaltatyöstä, erityisesti seksuaalisen väkivallan kokijoiden ja/tai tekijöiden kanssa

 • ryhmien ohjaamisen taitoja

 • paikallisen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kykyä verkostoitua

 • kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista

 • hyviä vuorovaikutus-, koulutus- ja esiintymistaitoja

 • setlementtiarvoihin sitoutumista

Katsomme eduksi myös seksuaalineuvojan tai -terapeutin koulutuksen, toiminnallisten tai kehollisten menetelmien osaamisen sekä nettityön osaamisen.

Arvostamme kehittävää työotetta, joustavuutta, hyviä tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä.

Tarjoamme haastavat tehtävät ammattilaisten työyhteisössä sekä työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Hakemus ja ansioluettelo viimeistään 30.4.2019 klo 15 mennessä sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi tai Työhakemus / Setlementti Tampere ry, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere. Jo tulleet hakemukset huomioidaan.

Haastattelemme osan hakijoista 18.4.2019 ja osan hakuajan päätyttyä.

Lisätiedot: yksikönjohtaja Satu Hintikka p. 050 523 7313 to 18.4. klo 14-15 ja ma 24.4. klo 12-13.

Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 70 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto