Lahjoita lapselle kesämuistoja


Muistatko ihanat, lähes loputtomilta tuntuvat päivät, jotka kuluivat mökkirannassa leikkien, torin reunalla jäätelöstä nauttien tai kesäleirillä kirmaten? Ne ovat muistoja, jotka kantavat pitkään ja vaikeidenkin aikojen yli. Tiedätkö, että ihan kaikilla ei ole mahdollisuutta lapsuuden kesämuistoihin, mutta nyt sinulla on mahdollisuus korjata asia! Wihreä Puu/ Setlementti Tampere ry pyrkii järjestämään ensi kesänä Tesoman alueen lapsille viikon pituisen leirin ja tähän tarvitsemme apuasi. Joukkorahoituskampanjaa tukee Tampereen kaupunki 40 prosentilla tarvittavasta rahoituksesta, jos saamme itse kerättyä 60 prosenttia tarvittavasta 1600 eurosta. Mikäli tämä tavoite ylittyy, leiri toteutuu. Jo kymmenellä eurolla autat antamaan vähintään kymmenelle lapselle ihania kesämuistoja, ystävyyttä, tekemistä ja kokemuksia. <3

Klikkaa tästä lisätiedot ja lahjoita lapselle lapsuuden kesä!

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto